Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Op naar de Spaanse eilanden

Altijd een goede keuze: een heerlijke Lastminute spanje. Wist je dat de prachtige eilanden van Spanje alles hebben wat je je maar kunt wensen op een vakantie en misschien nog wel meer? Cultuur, heerlijk eten, unieke landschappen en natuurlijk heerlijke stranden, je kunt het er allemaal vinden. We hebben speciaal een aantal fijne locaties voor je lastminute naar Spanje geselecteerd 

Menorca

Vaak verward met Mallorca maar wel degelijk een heel uniek eiland en bovendien zeer eigentijds. De heerlijke eilandsfeer is hier volop aanwezig, de stranden zijn hagelwit en rustiek en de gebouwen prachtig oud en historisch. Hier ga je je echt niet vervelen. In het hoogseizoen is het hier druk maar niet zo druk dat je je niet meer kunt keren. Er is dus ruimte genoeg voor iedereen.

Lanzarote

Dit is een van de mooiste eilanden van de Canarische eilanden. Het vulkanische eiland doet denken aan een bijna buitenaards landschap is waarschijnlijk niet zoals je ooit gezien hebt. Het landschap doet misschien wat bizar aan maar je zult je zeker op en top vermaken op dit mooie en unieke eiland.

La Palma

La Palma staat bekend als het favoriete eiland van de Spanjaarden zelf. Ook op dit eiland is veel vulkanisch landschap te bewonderen en dat maakt de grond natuurlijk ontzettend vruchtbaar, wat terug te zien is in de enorme hoeveelheid groen op dit eiland. Gecombineerd met de leuke dorpjes en de mooie stranden is dit unieke eiland echt een bezoekje waard.

Ibiza

Veel mensen zullen bij Spaanse eilanden, vrij snel aan Ibiza denken. Het is natuurlijk bij uitstek het feesteiland van Spanje maar er is nog veel meer te doen op Ibiza. Voor een heerlijke strandvakantie kun je hier ook terecht. Bovendien is de natuur ook prachtig. Als je een beetje buiten het hoogseizoen komt, kun je daar ook nog van genieten dus.

Voor meer info : http://lastminutespanje.nl/