Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Verhuur uw woning tijdelijk aan betrouwbare huurders: Expats Woning Verhuur!

Wilt u uw woning verhuren aan betrouwbare huurders? Kies voor Expats Woning Verhuur! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats en hebben een landelijke dekking. Altijd een vestiging bij u in de buurt! 

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Ze genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding. Hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Expats zijn vaak voor 1 tot 3 jaar in Nederland en vertrekken daarna naar een ander land. Daarom zoeken expats vaak tijdelijke huurwoningen, het liefste gemeubileerd. Expats zoeken woningen in het duurdere segment, die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Verhuren aan expats is ook zeer geschikt als u uw koopwoning tijdelijk verhuur via de leegstandswet. 

Expats Woning Verhuur heeft contact met bedrijven die expats inhuren. Wij vinden binnen korte tijd een geschikte expat voor uw woning. Deze controleren wij op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een waterdicht contract en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. 

U kunt ook bij ons terecht voor vastgoedbeheer. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer. Denk hierbij aan het innen van de huur en oplossing bieden bij technische problemen. Zo kunt u uw woning geheel zorgeloos verhuren!

Geïntereseerd in verhuren aan betrouwbare huurders, expats? Neem vandaag nog contact op met Expats Woning Verhuur via het formulier op onze website! 

Voor meer info : http://www.expatswoningverhuur.nl