Heel Nederlands
Image default
Vakantie

Vakantievilla huren in Europa? Bekijk deze top 5 bestemmingen!

Als je op zoek bent naar een vakantievilla om te huren in Europa, zit je goed. Er zijn namelijk tal van bestemmingen waar je een luxe villa kunt huren. Of je nu op zoek bent naar een vakantievilla in Nederland, België, Frankrijk of misschien wel Spanje, er zijn genoeg opties. In dit artikel laten we je 5 van de beste locaties van vakantievilla’s in Europa zien.

Villa huren in Nederland

Een villa huren in Nederland? Genoeg keuze voor prachtige locaties! Zo kun je bijvoorbeeld een villa huren in Noord-Holland of Zuid-Holland aan de Noordzeekust. Zeeland is ook een prachtige bestemming. Hier zijn ook tal van villa’s te huur in het mooie natuurlandschap. Wil je echt even afgezonderd zijn, huur dan een groot vakantiehuis in Drenthe. 

Vakantievilla’s in België

Ook in België zijn er tal van mooie vakantievilla’s te huur. Zo kun je bijvoorbeeld een villa huren in Belgische Ardennen. Dit is toplocatie nummer 1 in België. Dit is perfect als je van de natuur houdt. Wil je dicht bij een stad een villa huren? Kijk dan eens naar Antwerpen, Gent of Brugge. Dit zijn mooie steden om te bezoeken tijdens je vakantie.

Villa’s in Frankrijk

Als je een vakantievilla wilt huren in Frankrijk, is er ook genoeg keuze. Frankrijk is zo mooi! Huur een villa in de Provence of misschien wel in de Dordogne. Elk gebied heeft hier zo zijn eigen charmes. En wat dacht je van een luxe villa met zwembad in de Côte d’Azur? Je hebt nog nooit zo’n blauwe zee gezien! Er zijn genoeg mogelijkheden.

Villa huren in Spanje

Ook in Spanje zijn er tal van mooie vakantievilla’s te huur. Zo kun je bijvoorbeeld een villa huren op Ibiza, in Andalusië of misschien wel in de Costa Brava. En een vakantiehuis huren op de Canarische Eilanden behoort ook tot de vele mogelijkheden. De huizen in Spanje zijn altijd prachtig ingericht. 

Vakantievilla in Portugal

Portugal is ook een fantastische plek in Europa. Het weer is hier bijna altijd goed en de kustlijn is gewoon prachtig. Huur een villa in de Argarve als je kunt genieten van de natuur hier. Je kunt ook een vakantievilla nemen in de buurt van Lissabon of Madeira. Er zijn heel veel prachtige plekken hier!

 

https://www.luxevakantieplekjes.nl/