Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Welke kalenders kunt u kopen voor op de werkvloer?

Kalenders, ze zijn en blijven populair. Ook de toegenomen automatisering en digitalisering verandert niets aan het feit dat we een kalender in het zicht willen hebben. Dat geldt voor thuis, maar nog meer voor op het werk. We zien kalenders in allerlei maten en uitvoeringen, staand en hangend, en natuurlijk heeft iedereen daarin zijn eigen voorkeur. Laten we eens kijken uit welke kalenders u zoal kunt kiezen voor op de werkvloer.

Overzicht

Kalenders zijn met name populair omdat ze ons overzicht geven, en helpen bij het plannen van onze dag. In het ene geval is een dagkalender het handigst, bijvoorbeeld omdat de werkdag vooral wordt bepaald door een hoeveelheid afspraken, taken en andere to-do’s. In het andere geval volstaat een maand- of een 3 maandskalender. Deze geven een wat meer grover totaaloverzicht over een langere periode. En tot slot zijn er natuurlijk jaarkalenders, vaak voorzien van prachtige foto’s.

Dag- en weekkalenders

Om snel en direct overzicht te hebben van wat er deze dagen staat gepland, zijn dag- en weekkalenders het handigst. Ze bieden relatief veel ruimte per dag of per week. Tenzij u natuurlijk alleen een kalender wilt die u laat zien welke dag het is, en wanneer er weer een feest- of andere bijzondere dag in aantocht is. En waar de één de voorkeur geeft aan een kalender aan de wand, heeft de ander het liefst een kalender op zijn bureau. In het laatste geval kan er makkelijk worden gebladerd en vooruit gekeken.

Kalender

De maand- en 3 maandskalender

Maar het is lang niet altijd nodig om elke dag specifiek in-the-picture te hebben. Vaak volstaat het om een beeld te hebben van deze maand, en de komende maanden. Soms is een kalender ook niet specifiek voor het vastleggen van afspraken. In dat geval is een 3 maandskalender een goede keuze. Want hoe handig is het om, naast de dagen van de huidige maand, ook twee maanden vooruit te kunnen kijken? De 3 maandskalender biedt die mogelijkheid. Handig als u bijvoorbeeld regelmatig een paar weken vooruit wilt plannen. U ziet direct in welke week we dan leven.

Handig om te hebben, leuk om te geven

Een 3 maandskalender is dus handig voor eigen gebruik. En door een mooie afbeelding wordt hij ook nog eens nóg aantrekkelijker om naar te kijken. Dat is ook meteen de reden dat een 3 maandskalender ook een ontzettend leuk cadeau is. U bestelt deze handige wandkalenders in een oplage die bij u past, wel of niet voorzien van een foto. Want u kunt bijvoorbeeld ook volstaan met een opdruk van uw gegevens. Zo gaat uw connectie of klant de sier maken met uw bedrijf in volle glorie, op de bovenste rij van die handige 3 maandskalender.

https://www.kalendersbestellen.nl/