Heel Nederlands
Image default
Eten en drinken

Uit eten in Steenbergen

Wanneer je op zoek gaat naar een leuke plek om een dagje er op uit te gaan dan raden we je aan om zeker eens een bezoekje aan Steenbergen te brengen. Bij dit kleine plaatsje in de buurt van Roden kan je terecht om in alle rust een wandeling of een fietstocht te maken bijvoorbeeld. Zoals je in dit artikel zult ontdekken kan je ook prima uit eten in de omgeving van Steenbergen, dat doe je natuurlijk bij hotel en restaurant Jachtlust dat al jaren bekend staat om het lekkere eten en de nette kamers waar je kunt overnachten.

Uit eten bij Jachtlust

Als je in de omgeving van Roden uit eten wil dan is een bezoekje aan Jachtlust uit Steenbergen zeker de moeite waard. Je kunt hier op het menu ontdekken dat je kunt kiezen uit veel verschillende gerechten, we zijn voornamelijk gespecialiseerd in vlees- en vis gerechten. Als je op de website een kijkje neemt dan wordt het gelijk duidelijk wat we bedoelen.

Waar ligt Steenbergen?

Zoals hierboven al benoemd is Steenbergen een klein plaatsje dat in de buurt van Roden ligt in de provincie Drenthe. Dit is een prachtige omgeving met veel natuur en je vind in Drenthe natuurlijk de bekende hunebedden waar je ook een kijkje naar kan nemen.

Ook blijven slapen

Als je nog niet helemaal uitgerust bent na de wandel- of fietstocht kan je bij Jachtlust ook nog eens blijven slapen, naast een restaurant staan wij namelijk ook te boek als net hotel!

Voor meer info : http://www.jachtluststeenbergen.nl/