Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Is een keramisch parket wat voor jou?

Iedereen is dol op een mooie houten vloer, maar niet iedereen kan deze ook betalen. En dan hebben we het nog geeneens over onderhoud gehad. Een houten vloer vereist verschrikkelijk veel onderhoud. Maarja, het blijft wel een stuk mooier. Hiervoor is een oplossing. Denk eens na over een keramisch parket. Dit ziet er namelijk hetzelfde uit als een normale houten vloer, maar eigenlijk zijn het gewoon tegels. Een keramisch parket kopen doe je gemakkelijk bij Regge Tegels! Zij bieden een ruim assortiment en helpen je bij vragen graag verder. Hieronder in deze blog lees je meer over hoe het werkt, en wat u kunt verwachten. Bent u benieuwd geworden of een keramisch parket wat voor u is? Aarzel dan niet en lees gauw verder!

 

Geschikt voor iedere ruimte!

Het fijne aan keramisch parket is dat je het echt overal in huis aan kunt leggen. Omdat de tegels vochtbestendig en krasbestendig zijn, plaats je het parket gemakkelijk in de badkamer. Naast dat het parket uiteraard in de woon- en slaapkamers gelegd kunnen worden, kan het keramisch parket zelfs buiten aangelegd worden! U kunt ook gemakkelijk stoelverwarming integreren in het parket. Wat zelfs een optie is, is de tegels de tegen de wanden aan plaatsen. Dit zorgt voor een stoere en unieke uitstraling binnen de ruimte.  

 

Hoe wordt het gelegd? Wat kost het?

Mocht u weinig ervaring hebben met het aanleggen van tegels, is het aan te raden een keramisch parket aan te laten leggen door een vakexpert. Voegen zijn noodzakelijk bij een keramisch parket. Een vak expert is ervaren en beschikt over deskundigheid waardoor voegen zo onopvallend mogelijk verwerkt kunnen worden. Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kosten van een keramisch parket. Naar schatting bent u tussen de 30 en de 150 euro kwijt per vierkante meter. Het verschil in de prijs per vierkante meter is afhankelijk van het materiaal en de grootte. Uiteraard betaalt u voor grotere tegels een hogere prijs. Heeft u behoefte aan een passend advies? Laat u helpen door een expert. Bij Regge Tegels helpen ze graag met de juiste keuze keramisch parket. 

 

https://www.regge-tegels.nl/