Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Waarom zijn aanstekers het perfecte promotiemateriaal?

Een bedrijf zoekt altijd naar mogelijkheden om uit te breiden en de naamsbekendheid te vergroten. Dit doen veel bedrijven tegenwoordig door marketingbureaus in te huren die dan online campagnes neer zetten. Dit is voor veel bedrijven zeer waardevol, maar voor andere bedrijven zijn er ook andere mogelijkheden die zeer effectief kunnen zijn. Zo kunt u denken aan promotie door relatiegeschenken of bijvoorbeeld door promotiemateriaal uit te delen op bepaalde gelegenheden. Door goodwill te creëren en daar een logo of merk op terug te laten komen zorgt u voor een positief bericht en komt de naam op veel verschillende plekken. Er zijn verschillende items die leuk zijn om te gebruiken als relatiegeschenk of als promotiemateriaal. Zo kunt u denken aan tasjes, flesjes water, snoep of bijvoorbeeld pennen. In deze blog wordt ingegaan op een andere mogelijkheid, de aansteker. Hier wordt verteld waarom de aansteker misschien wel het perfecte promotiemateriaal is.

Veel mensen roken

In Nederland zijn veel mensen die roken. Ondanks het feit dat de pakjes met sigaretten de afgelopen jaren steeds duurder zijn geworden blijkt nog niet een daling in rokers. Als bedrijf kunt u hier perfect op inspelen. Er wordt wel gezegd dat 1 op de vijf volwassen mensen in Nederland rookt. Dit is natuurlijk een enorm publiek om uw promotiemateriaal aan kwijt te kunnen. Verder worden aanstekers ook voor andere gelegenheden gebruikt. Voor het aandoen van een kaars, vuurwerk of voor de barbecue. Een aansteker is een item die door veel mensen wordt gebruikt en altijd handig is om te hebben.

Goedkope inkoopprijs

Als bedrijf zoekt u naar promotiemateriaal wat u voor weinig geld op grote schaal kan weggeven. Dan zijn aanstekers de perfecte items. Zo hoeft u voor grote hoeveelheden aanstekers soms maar veertien cent te betalen per stuk. Ideaal toch? De prijs ligt natuurlijk wel aan de kwaliteit die u wilt geven, maar over het algemeen betaalt u niet meer dan één euro per aansteker bij een bepaald aantal. De goedkoopste prijs per stuk krijgt u als u veel aanstekers in één keer besteld. Aanstekers bedrukken is daarbij ook niet duur. Over het algemeen betaalt u zeer weinig voor een aansteker met een logo erop gedrukt.

Aanstekers worden snel doorgegeven

Hoe vaak krijgt u de vraag niet of u even een vuurtje kan geven. Het delen van aanstekers gebeurt ontzettend veel. Zo worden uw bedrukte aanstekers ook veel gedeeld met andere mensen. Zo komt het logo of naam van het bedrijf ook bij andere mensen in beeld die in eerste instantie niks hebben ontvangen.