Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Tuin trends voor een ontspannen buitenleven

Niet alleen de woontrends veranderen ieder jaar, ook de tuin doet mee. Heeft u een tuin of balkon en gaat u graag met de nieuwste trends mee? Laat u dan inspireren door onderstaande tuintrends.

Het tuin- en buitenleven in 2015 belooft weer veel moois! De drie belangrijkste trends voor de zomer van 2015 heten Unexpected Wild Garden, Eco Luxe Garden en The Happy Life Garden. Drie thema’s die samenzijn, plezier en ontspanning in de tuin bij elkaar brengen.

De tuintrends voor 2015 bestaan uit combinaties van strakke buxusbollen, natuursteen tegels, niveauverschillen, robuuste materialen, ibiza accessoires maar ook de welbekende loungesets en zelfs een heuse buiten jacuzzi of buitenspa vindt je terug in de nieuwe tuinen anno 2015.
Ook voor wellness en ontspanning is er steeds meer ruimte. En dat is geen gek gegeven. Men heeft het namelijk al druk genoeg op het werk en ook het sociale leven slurpt steeds meer energie op. Wat is er dan fijner om in je eigen tuin te kunnen ontspannen en je lichaam rust te geven.

In de Unexpected Wild Garden tuinen wordt de natuur ongerept gelaten. In dit type tuin krijgen de planten en bloemen alle ruimte om te groeien en te bloeien. De sfeer in de Unexpected Wild Garden is puur en eenvoudig, wat ook een bepaalde rust met zich mee brengt. U ervaart in deze tuin de echte wildernis en de rust die de natuur de mens kan bieden. Uiteraard dient u wel alles netjes bij te houden, het is niet de bedoeling dat de tuin een grote rimboe wordt.

De Eco Luxe Garden is zoals de naam al weergeeft een natuurlijke tuin. Hoogwaardige materialen en lokale producten zie je in deze tuin dan ook zeker terug. Ook is deze tuin zeer milievriendelijk, daar draait het bij dit thema immers om. Ruwe en industriële materialen als stenen, RVS en koper zorgen voor een eigentijds uitstraling. De Eco Luxe Garden wordt gekenmerkt door eenvoud en natuurlijke luxe, in een overzichtelijk en ruimtelijk geheel. Natuurlijke basiskleuren in combinatie met okergele, en lichte en donkergroene accenten geven kleur aan deze tuin. Metallic en goudtinten maken het extra luxe.

De Happy Life Garden is zoals ook deze naam al weergeeft een uiterst vrolijke en kleurrijke tuin. Belangrijkste facetten in dit thema zijn gezelligheid en samenzijn. Dit tuin thema  in een ongedwongen sfeer, belangrijk is. Felle kleuren worden gecombineerd met zachte pastellen, waardoor The Happy Garden vooral veel vrolijkheid uitstraalt.

Voor welke trend u oo kiest. Het is van belang dat u van uw tuin een plek maakt waar u alleen, met uw partner of met familie en vrienden zowel kunt genieten als plezier hebben. Dat is waar het om draait in het buitenleven in 2015.

Voor meer info : http://www.sunspabenelux.nl