Heel Nederlands
Image default
Cadeau

Relatiegeschenken bestellen

Promotionele artikelen en relatiegeschenken zijn al vele jaren een zeer goede toevoeging aan de marketingcampagne van veel bedrijven. Naast de algemene campagnes en promotie is een relatiegeschenk een veel persoonlijker cadeau. Je geeft het immers weg aan iemand persoonlijk in veel gevallen. Of dit nu gaat om het weggeven van kleine presentjes op een beurs of een luxe cadeau aan gewaardeerde relaties.

Zoals de naam het al zegt, het is een relatiegeschenk. Een geschenk die je geeft aan iemand waarmee je een relatie hebt en aan hen wilt aangeven dat je de relatie met degene ook erg waardeert. Met een relatiegeschenk geef je hen een cadeau maar wil je ook dat zij zich dat ook herinneren. Daarom laat je jullie logo of slogan op het product drukken, graveren of borduren.

Neem bijvoorbeeld een luxe pen die je laat graveren. Elke keer als je relatie deze gebruikt zal hij of zij jullie naam zien en aan jullie denken. Zo blijf je top of mind bij je klanten en relaties,

Wanneer je een promotioneel artikel weggeeft doe je dit ter promotie van je bedrijf of producten. Je wilt graag dat mensen jullie product gaan gebruiken of bestellen. Om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij een grote groep mensen geef kleine presentjes weg zodat ze zich jullie product of bedrijf zullen herinneren. Ook een gratis promotioneel artikel toevoegen aan je producten werkt zeer positief. Ze krijgen immers iets gratis erbij en daar zijn de meeste mensen gek op.

De keuze voor welk artikel je moet kiezen is afhankelijk van een aantal factoren.

Denk ten eerste aan wat past bij je bedrijf of organisatie, daarnaast heb je te maken met je doelgroep. Wie zijn dat en wat vinden ze leuk. Ook heb je te maken met een budget en de hoeveelheid die je nodig hebt. Met andere woorden wat mag het kosten. Als laatste komt een stuk creativiteit de hoek om kijken, want je wilt natuurlijk ook opvallen. Relatiegeschek4you heeft vele jaren ervaring op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Wij denken graag met je mee en geven je advies over de mogelijkheden van de relatiegeschenken.

Bel of mail ons via 0546-433120 of info@relatiegeschenk4you.nl. Je kunt natuurlijk ook in onze webshop kijken.