Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Wat te doen na mijn verbouwing?

Ben je net klaar met het verbouwen van je nieuwe woning en is er nog een beetje ruimte in het budget over? Dan is het tijd om direct de tuin af te pakken, hierna kunnen jullie meteen genieten van het nieuwe stulpje. Samen genieten van jullie nieuwe tuin, woning en een prachtige barbecue met je familie of vrienden. Besluiten jullie om de tuin te laten doen door een hovenier in Zundert of gaan jullie hem zelf omtoveren tot een waar paradijs?

Genieten van de nieuwe woning

Er is waarschijnlijk al veel nagedacht over de eerste weken in de nieuwe woning, maken jullie het samen romantisch, wordt er samen gekookt of genieten jullie samen van de nieuwe tuin? Een nieuwe woning biedt veel nieuwe mogelijkheden, bijvoorbeeld de luxe van een ligbad, tuin of ruime keuken. Koken jullie graag? Daag jezelf eens echt uit door een drie, vier of vijf gangen diner te koken voor je beste vrienden of familie. Hebben zij veel hulp geboden tijdens het verbouwen of aanleggen van de nieuwe tuin? Dan is dit dé manier om ze te bedanken voor alle hulp.

Sparen, sparen en nog eens sparen?

De verbouwing heeft hoogstwaarschijnlijk een flink deel van jullie spaargeld opgemaakt, wij vonden het zelf verstandig om na de verbouwing onze economische buffer weer aan te laten sterken. Mocht er iets aan vervanging toe zijn zoals bijvoorbeeld een wasmachine, droger of vaatwasser dan kunnen we dit zonder zorgen laten vervangen. Ook zijn wij nu zelf hard aan het sparen voor een nieuwe barbecue, hopelijk kunnen we zelf deze zomer nog genieten van het heerlijke weer. In plaats van een barbecue is een robotmaaier ook echt een aanrader om even voor door te sparen. Zo ben je niet ieder weekend genoodzaakt om een aantal vrije uren te besteden aan het maaien van het gazon.

Het aanpakken van de tuin

Mocht de verbouwing bijna klaar zijn of is deze net afgerond? Mochten jullie nog ruimte in het budget hebben dan is het mogelijk om nu nog even door te pakken en de tuin direct af te maken. Zo hebben jullie geen zorgen om de tuin later af te werken en kunnen jullie meteen genieten van jullie nieuwe plek. Een hoop werkzaamheden in de tuin zijn zelf te doen, bijvoorbeeld het leggen van gras, het plaatsen van een schutting of het planten van beplanting.