Heel Nederlands
Image default
Beauty en verzorging

Een veilige facelift

Een facelift is erg bekend in de cosmetische wereld. Het is een manier om veroudering van de huid tegen te gaan. Vroeger was een facelift een erg ingrijpende operatie en kostte het lange tijd om te herstellen hiervan. Er zijn nu allemaal nieuwe manieren gevonden om een facelift te kunnen uitvoeren zonder dat het zo’n ingrijpende operatie is als voorheen. Daarnaast zijn er nu ook faceliften beschikbaar die niet gebruik hoeven maken van een operatie. De zogenaamde Liquid Facelift wordt dit genoemd. Een liquid facelift is een goed, tijdelijk alternatief voor een operatie, waarbij de veroudering van de huid minder zichtbaar wordt gemaakt. Steeds meer mensen kiezen voor deze optie om geen operatie te hoeven nemen en de eventuele nadelen daarvan te ondervinden. Een liquid facelift is eigenlijk een facelift zonder de operatie en zonder het snijden.

De nieuwe ingreep, een liquid facelift, is een alternatief voor de originele facelift. De liquid facelift maakt geen gebruik van scherpe messen en scalpels zoals de originele facelift, maar het is wel een tijdelijke oplossing en wordt dus op een andere manier uitgevoerd om huid veroudering tegen te gaan. Eén van de manieren om zo’n ingreep te ondergaan is een Liquid facelift met botox. Zo’n behandeling met botox betekent dus eigenlijk dat er botox wordt geinjecteerd op belangrijke plekken  in het gezicht en er wordt geen gebruik gemaakt van scherpe objecten. De risico’s zijn daarom heel erg klein geworden en is er geen kans op lelijke littekens of complicaties die kunnen optreden tijdens een operatie. Botox werkt daarna ook goed voor rimpels en daarom een goede manier voor een liquid facelift.

Liquid faceliften zijn bij veel verschillende klinieken uit te voeren en daar moet je goed op de prijs en kwaliteit letten. Liquid facelift prijzen kunnen namelijk verschillen en dat betekent gelijk ook een verschil in kwaliteit. Het is dus van belang dat je een kliniek uitzoekt die veel ervaring heeft op dit gebied, artsen in dienst heeft die gekwalificeerd zijn en een goede service aanbieden. Het is toch je eigen lichaam waar we het over hebben en daarom is de juiste kliniek van groot belang!

Voor meer info : http://faceland.nl/