Heel Nederlands
Image default
Industrie

Laat plaatbewerking over aan deze specialist

Zoekt u een partner voor plaatbewerking? Kijk dan eens naar M. den Oudsten Buigwerken. Dit bedrijf beheerst deze discipline tot in de puntjes. Plaatbewerking is niet eenvoudig. Het is vakwerk dat echt specialisme vereist. Daarnaast is gebruik van de juiste machines noodzakelijk. Dit bedrijf maakt gebruik van de beste en modernste machines. Zij kunnen dan ook platen van kleine tot zeer groot formaat bewerken. Zij zijn vaak actief voor bedrijven in de scheepsbouw, transport, staalbouw of machinebouw. Zij voeren elke klus op deskundige wijze uit. Dit bedrijf voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Lasersnijden
  • Plaatwalsen
  • Profielwalsen
  • Plasmasnijden

Wat is plaatbewerking eigenlijk?

Plaatbewerking omvat veel verschillende werkzaamheden. Het is een breed begrip. Zoals de naam al doet vermoeden, omvat het veel soorten bewerkingen op metalen platen. Het gaat vaak om industriële werkzaamheden voor bedrijven actief in eerdergenoemde industrieën. Meestal bieden deze bedrijven, zoals M. den Oudsten Buigwerken, verschillende bewerkingen onder één dak aan. Anderen hebben zich weer gespecialiseerd in één specifieke bewerking. M. den Oudsten Buigwerken is juist een bedrijf dat plaatbewerkingen voor verschillende disciplines tot in perfectie kan uitvoeren. Of het nu gaat om zeer secure plaatbewerking van kleine onderdelen of juist van platen van ruim 15 meter voor de scheepsbouw, zij voeren uw opdracht in samenspraak uit.

De grootst mogelijke zorg bij elke bewerking

Bij elke plaatbewerking voert M. den Oudsten Buigwerken deze met de grootst mogelijke zorg uit. Ze hebben ruim 600 ton standaard op voorraad dus kunnen vaak ook in zeer korte tijd aan de slag. U hoeft zelf ook niet de benodigde grondstoffen aan te leveren. Zij hebben het zelf al tot hun beschikking. Met hun ruime openingstijden is het ideaal om hier te laden en lossen. Voor elk bedrijf dat plaatbewerking wil uitvoeren is deze partij een uitstekende keuze. Vraag ze gerust telefonisch of online voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

https://www.mdenoudsten.nl/