Heel Nederlands
Image default
Winkelen

Whiskey glazen voor whisky uit Schotland.

Schotland wordt eigenlijk gezien als de geboorteplaats van whisky. In het land zijn 92 verschillende distilleerderijen iedere dag bezig met het brouwen van whisky. Dit aantal kan op dit moment van schrijven opnieuw hoger liggen. Iedere dag worden er namelijk nog steeds nieuwe distilleerderijen gebouwd. Een speciale Malt master is iedere dag bezig met het in de gaten houden van het rijpingsproces. Whiskey glazen moeten natuurlijk passen bij dit drankje dat op een unieke manier gemaakt wordt. Het is van belang dat deze drank namelijk met respect gedronken wordt. Een paar whiskey glazen uitzoeken kan dus nog lastig zijn. Het moet passen bij de whisky uit Schotland.

Whiskey glazen en de verschillende omgevingsfactoren.

Net als bij een goede wijn kunnen de omgevingsfactoren de whiskey absoluut beïnvloeden. Whiskey glazen moeten op deze complexe smaken zijn ingesteld. De meeste Schotse whisky’s worden wel op Amerikaanse eikenvaten gerijpt. Dit geeft een zoete smaak af aan jouw favoriete drankje. Naast de vaten, duur van de rijping etc. is ook de omgeving van belang. Whiskey glazen uit ons assortiment worden ook in een bijzondere omgeving gerijpt. Ze worden geblazen in de Bohemen in Tsjechië. Boheems kristalglas heeft een unieke vorm en staat garant voor kwaliteit.

Whiskey glazen online bestellen.

Helaas is het aanbod in whiskey glazen in Nederland niet mega groot. Dit is bijzonder want we beginnen aardig te stijgen op de ranglijst als het gaat om populaire whiskey landen. Nederlandse whiskey’s zijn vrij uniek, maar het drinken van whisky gaat prima in ons landje. Het enige wat nog ontbreekt is een paar mooie glazen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet lastig te zijn als je online gaat kijken. In onze shop kan je een whiskey karaf plus whiskey glazen bestellen. Je hebt zo een prachtige collectie om neer te zetten op het dressoir.

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl