Heel Nederlands
Image default
Energie

LED LAMPEN IN TL VORM

LED TL lampen zijn niet alleen energie-efficiënt, maar past ook direct in elke bestaande 60, 90, 120 of 150cm TL armatuur. De ballast en TL starter moeten worden verwijderd als ze niet langer nodig zijn. Met een energieverbruik van slechts 22W bespaart een LED TL-buis meer dan 70% op uw energierekening en duurt ten minste 5 keer langer dan een conventionele TL.

LED buis verlichting is de gemakkelijkste manier om te besparen op uw uitgaven. LED TL biedt een directe besparing van 80% op uw energierekening. De hoeveelheid licht en de licht kleur van een TL LED TL-buis is vrijwel identiek aan de oude TL-buis. De LED TL-buis licht kleur is beschikbaar in warm wit, dag wit of koel wit. LED TL-lampen hebben ongeveer een levensduur van een 50.000 uur. Als u TL verlichting 8 uur per dag gebruikt, komt dit overeen met 10 jaar zonder vervanging van de lampen! Dit betekent weer een enorme besparing op uw lopende kosten!

-Energie efficiënt – maakt gebruik van ongeveer 85% minder verbruik in vergelijking met halogeen of gloeilamp verlichting

-Vermindert airconditioning rekeningen als gevolg van de hoge procesefficiëntie en het lage vermogen, overwegende dat gloeiende lampen slechts 10% van de energie in licht converteren met de rest verspild als warmte die rechtstreeks een invloed heeft op de temperatuur in uw huis of kantoor.

-Groene & milieuvriendelijke, met geen kwik, lood of andere giftige stoffen

-Emitteert geen schadelijke UV- of IR-straling (geen materiële vervagingen of huid beschadigenen) en veroorzaakt geen flikkeren (voorkomen dat de vermoeidheid van de ogen)

-Lange levensduur – LEDs zijn gewaardeerd naar laatst tussen de 30.000-50.000 uur, of meer dan 10 jaar wanneer 8 uur per dag gebruikt

– Volledige helderheid zo snel als het licht is ingeschakeld
– geen warming-up tijd, in tegenstelling tot CFL ‘s
– Biedt krachtige LEDs -Innovatief design
– LED TL verlichting heeft een efficiënte voeding -50.000 uur
– Geen flikkering, veel makkelijker op uw ogen
– Directe vol licht
– Geen UV-straling
– Eenvoudige installatie

Voor meer info : http://www.leds-depot.nl/