Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Nederland ooit wereldkampioen

Het Nederlandse voetbal is de afgelopen jaren enorm achteruitgegaan. Hierdoor hebben wij het wereldkampioenschap, van dit jaar, toch echt moeten missen. Dit zorgt ervoor dat we ook dit jaar, weer niet wereldkampioen zullen worden. Toch heeft Nederland een grote kans om ergens anders wereldkampioen te worden, namelijk koffiedrinken.

 

Op dit moment bezit Nederland de titel, Europees kampioen koffiedrinken. Nederland troefde de afgelopen jaren de Scandinaviërs af, en heeft de titel op zich genomen. Nederland kan hierdoor sinds lange tijd weer een titel vieren. Toch kan Nederland ook voor een wereldkampioenschap gaan.

 

De grootste concurrent voor is de huidige titelhouder, India. In India wordt enorm veel koffiegedronken. De reden hiervoor is dat de werkdruk in India erg hoog ligt, wat ertoe lijdt dat de Indiërs erg veel koffiedrinken. Een andere reden is dat de koffie in India relatief goedkoop is. Koffie is daar goedkoper dan andere dranken. Hierdoor drinken de Indiërs ook daadwerkelijk meer koffie dan andere dranken.

 

Er zijn een aantal redenen waarom het koffiegebruik in Nederland zo hoog ligt. De eerste reden hiervoor ligt bij het feit dat koffie, voor velen van ons, gratis is. In de cao’s van de meeste Nederlanders is geschreven, dat er altijd gratis koffie aanwezig moet zijn op de werkplek. Dit zorgt ervoor dat de werknemers altijd koffie zullen blijven drinken.

 

De andere reden is de cafeïne. Dit is een stof die in de koffie te vinden is. De cafeïne zorgt ervoor dat je wat extra energie krijgt. Dit is op de werkplek erg handig, de prestaties van de werknemers kunnen hierdoor namelijk verbeteren. De kleine hoeveelheid extra energie kan ook verslavend werken. Hierdoor drinken de werknemers ook buiten de werkvloer koffie. Dit lijdt ertoe dat Nederlanders over het algemeen heel veel koffiedrinken.

 

Het maakt ons Nederlanders vaak ook allemaal niet uit. Het kunnen koffiecups, een peperdure cappuccino of dolce gusto cups namaak zijn. Nederlanders vinden het, over het algemeen, allemaal prima.

Voor meer info : https://www.koffiecupster.nl