Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

3 redenen waarom je ruit aan vervanging toe is

Er zijn verschillende redenen waarom je het glaswerk in je huis zou kunnen vervangen. Natuurlijk vervang je een raam als deze stuk is, maar er zijn nog veel meer redenen waarom je ruit aan vervanging toe kan zijn. Bekijk hieronder drie van de belangrijkste redenen om je glaswerk te vervangen. Is jouw ruit aan vervanging toe? Zoek dan een vakkundige glaszetter in de buurt, die je hiermee kan helpen. Zoek je een glaszetter Rotterdam om je ruiten te vervangen? Bij Van der Have ben je aan het juiste adres.

 

1: Energiebesparing

Zeker als je ramen al wat ouder zijn, is het goed om jezelf af te vragen of deze aan vervanging toe zijn. In veel gevallen zijn oudere ramen lang niet zo energiebesparend als het glas wat er nu verkrijgbaar is. Oude ramen en kozijnen bevatten vaak kiertjes of spleten, waardoor je in het najaar en de winter veel last hebt van koude tocht en je huis in de zomer juist snel warm wordt. Het vervangen van je glas helpt om de kosten voor verwarming en/of airconditioning omlaag te brengen. Van der Have Glas vervangt jouw ramen graag voor meer energiezuinig glas. De glasprijzen zijn zeer scherp en daardoor heb je de investering al snel terug verdiend.

 

2: Geluidsisolatie

Woon je aan een drukke weg of straat, heb je buren die graag tot laat in de avond buiten zitten, of hou je gewoon erg van stilte? Dan zou je je ramen kunnen vervangen door geluidswerend glaswerk. Wanneer deze ramen met extra gelaagdheid op een vakkundige manier worden geplaatst, is het direct een stuk stiller in huis. Pratende mensen, langsrijdende auto’s, feestende buurtbewoners en grasmaaiers van de buren kunnen je nu niet meer storen of wakker houden.

 

3: Veiligheid

Net als deuren, kunnen ook ramen als het ware een ingang zijn voor je huis. Niet voor de visite natuurlijk, maar wel voor inbrekers. Het is dus – zeker in het geval van verouderde ramen – een goed idee om te kiezen voor veiligheid en je ruiten te vervangen voor inbraakwerend glas. Veiligheidsglas kan niet zomaar worden stukgeslagen door ongewenste bezoekers. Bovendien zorgt de specifieke afwerking ervoor dat inbrekers nog minder kans maken om een woning ongevraagd binnen te gaan. Wil je nog een stuk verder gaan op het gebied van veiligheid, dan kun je ook nog eens kiezen voor brandwerend glas.

 

 

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Soorten printers

Is uw slot kapot?

De meest populaire studies in Nederland