Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Dit heb je absoluut nodig in je tuin

Tuin set

Een mooie tafel met tuinstoelen en een tuinbank hout is essentieel voor in je tuin. Aan een tuin set kan je namelijk aan eten en ’s avonds gezellig een potje op kaarten met vrienden of familie. De prijzen van zo’n set lopen wel enorm uiteen. Het beste is om je zoekmachine te gebruiken en tuinbank hout, tuin set of iets dergelijks in te typen. Als je een beetje mazzel hebt, kan je het voor een paar tientjes of zelfs gratis ophalen via marktplaats.

 

lounge set

Alleen een tuinbank hout is niet genoeg om echt te kunnen relaxen in je tuin. Je hebt minimaal een goede lounge set nodig om optimaal te kunnen genieten van de lange zomeravonden. Een lounge set hoeft ook helemaal niet zo duur te zijn. Op marktplaats heb je er vaak al een voor zo’n twee- à driehonderd euro en via Jysk zijn ze ook relatief betaalbaar. Uiteraard zijn de beste en mooiste lounge sets wel een stuk duurder dan dat. Hoogstaande lounge sets zijn meestal ook gemaakt van beter, duurzamer materiaal dan de goedkopere. Om die reden gaan ze vaak ook veel langer mee.

Een andere optie zou zijn om de lounge zelf te maken. Je kan dit op verschillende manieren doen, maar de makkelijkste manier is om ze te maken met pallets en vervolgens de kussens en bijbehorende dingen apart te kopen. Euro pallets kosten misschien 5 euro per stuk en vaak kan je ze bij grote winkels zelfs gratis afhalen. Op deze manier kun je, zo goed als gratis, een mooie en comfortabele lounge set maken.

 

Overkapping

Een overkapping is een must, zeker wanneer je de volle zon in je achtertuin hebt. Met een overkapping heb je alsnog een koele plek waar je fijn kan eten buiten in de zomer. Daarnaast is het ergens wel gezellig om een soort van dak boven je hoofd te hebben ’s avonds. Ook omdat je daar lichtjes aan kan ophangen ziet het er vaak nog gezelliger uit.