Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

CBBS haalt een last van je schouders

Veel bedrijven vinden de loonberekening een lastig proces. De procedures, wetten en regels zijn ook niet in ieder branche hetzelfde en dat betekend dat het voor sommige werkgevers lastiger is om dit te doen. In de bouw is bijvoorbeeld een cao opgesteld waarin staat bijvoorbeeld geschreven wat de minimum lonen zijn. Het bedrijf CBBS specialiseert zich in cao’s en andere bedrijfstakregelingen. Op deze manier kan er een zware last van je schouders verdwijnen.

Salaris is een lastig aspect voor een heleboel bedrijven. Welke salaris verdient een nieuwe werknemer? Wat is het plateau wat betreft bonussen en salarisstijging? Salarisverwerking houdt heel veel werkgevers bezig. Je wilt je personeel niet ten onder doen, maar ze een bonus geven die buiten proporties hoog is, is misschien ook wat te veel van het goede. Om dit te vermakelijke heeft CBBS en goede salarisberekening ontwikkeld. Werknemers worden meestal betaald op basis van twee aspecten. Het geleverde werk en de prestaties die geleverd worden. Vanzelf sprekend zijn er verschillende factoren die je salaris bepalen. Denk hierbij aan de opleiding die je gevolgd hebt, maar ook de functie die je uitvoert. Ben je iemand die onder leiding staat van een leidinggevende of ben jij de leidinggevende? Dit zijn allemaal belangrijke onderdelen die een rol spelen in de hoeveelheid loon die je ontvangt. 

CBBS is gevestigd in onze politieke stad Den-Haag. Dit zorgt ervoor dat je snel en goed een duidelijk beeld krijgt van de salarisberekeningen in de branche waar jij je in bevindt. Zij zijn al 30 jaar actief bezig met salarisverwerking en al dit soort aspecten. Zij bezitten over de nodige kennis en expertise die nodig is om iedere klant een gespecialiseerd en persoonlijk advies te geven.

Zoals je misschien mee gekregen hebt zijn er een hele boel onderdelen waar een werkgever rekening mee moet houden bij het bepalen van de lonen. Geen gek idee dus om gebruik te maken van een expert.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl/