Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Uw eigen rieten dak

Veel mensen zijn constant op zoek naar manieren om hun huis op te fraaien. Ze werken in de tuin, maken de ramen eens goed schoon of geven de muur een nieuw laagje verf. Waar de meeste mensen niet aan denken, is het laten leggen van een rieten dak. Een rieten dak is tegenwoordig ontzettend veilig. Zo veilig zelfs, dat je er met de verzekering hetzelfde voor betaalt als voor een gewoon pannendak. Waarom is dit zo? Omdat het rieten dak tegenwoordig super brandveilig is geworden door een nieuwe methode! Ook hoeft een rieten dak helemaal niet duur meer te zijn, kijk dus eens naar de prijzen online.

Een rieten dak is een investering voor het leven. Als wij zeggen het leven, dan bedoelen we ook echt het leven, want zo’n rieten dak gaat soms toch nog 50 jaar lang gewoon mee. Het onderhoud is ook niet zo veeleisend als de meeste mensen denken, dus dat is ook geen reden om het niet te overwegen. Als u een rieten dak mooi vindt en u de investering wil maken, raden wij u aan om geen moment te twijfelen. Zoek een professionele rietdekker op en vraag eens een offerte aan.

Rieten dakbedekking is dus erg veilig tegenwoordig, maar wat is er precies veranderd? Nou, de methode die eerst gebruikt werd, dus de traditionele methode, die is zo verouderd dat deze niet eens meer door de keuring heen komt. Er is daarom een nieuwe methode ontwikkeld. Deze moderne methode isoleert uw huis veel beter en daarbij wordt het riet op panelen bevestigd in plaats van op een onderwerk. Zo is de brandveiligheid dus een stuk gunstiger, voelt u zich een stuk veiliger en liggen de kosten van de verzekering ook een flink stuk lager. Vraag een offerte aan en maak die droom werkelijkheid, leg een rieten dak!

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl