Heel Nederlands
Image default
Onderwijs

Huiswerkbegeleiding: Ondersteuning voor ouders en carrière

Bij Edu oost zijn we van mening dat studenten met thuisonderwijs leren om zelfstandig te studeren en te leren, waardoor ze meer een eigen wijze van leren kunnen aannemen. Bij het ontwikkelen of verbeteren van deze vaardigheden vanaf de leeftijd van 7 jaar, worden de studenten sterker voorbereid op studie. Het is daarom belangrijk dat studenten regelmatig huiswerk maken om hun studie te versterken. Echter is het niet vanzelfsprekend dat alle studenten de juiste vaardigheden ontwikkelen om zelfstandig te studeren. Daarom biedt Huiswerkinstituut Edu Oost huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en bijles voor alle studenten die moeite hebben om zelfstandig te leren.

 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding?

Alle studenten ontvangen elke dag een scala aan huiswerkactiviteiten en het huiswerkschema om te weten hoeveel tijd studenten per avond per onderwerp moeten besteden. Alle huiswerk moet, indien nodig, in studentenplanners worden geschreven en worden verzameld op de dag waarop het moet worden nagekeken en zal binnen twee weken worden teruggestuurd.

Ondersteuning van uw kind met huiswerk

  • Stel een vriendelijke werkomgeving thuis. Dit kan een goed verlichte en rustige ruimte zijn om huiswerk te doen.
  • Controleer of uw kind een leesboek heeft. Alle studenten zouden minstens twintig minuten per dag moeten lezen.
  • Minimaliseer eventuele afleidingen die voorkomen dat uw kind huiswerk maakt. Dit kan langdurige telefoongesprekken, een luide televisietoestel of luid muziek zijn.
  • Help je kind met hun tijdsbesteding door een regelmatige tijdsplanning voor hen te maken om huiswerk te doen. Beloon ze voor al hun harde werk als ze klaar zijn.
  • Controleer uw wekelijkse planning voor eventuele updates met huiswerk. Dit zal u helpen om op de hoogte te blijven van de opgegeven opdrachten.
  • Als u vragen heeft over huiswerk over meerdere vakken, neem dan contact op met de docent van uw zoon / dochter. Als u een vraag hebt over huiswerk in een bepaald vak, neem dan contact op met de vakleider.

Huiswerkinstituut Edu oost in Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal

Edu Oost heeft haar huiswerkinstituut gevestigd en Enschede, Haaksbergen en Oldenzaal. Daarmee wordt een redelijke dekking geboden in Twente, waar studenten ook in omliggende plaatsen terecht kunnen. Met hulp bij huiswerk, leren, studie en vakkenis wordt uw kind getraind om zelfstandiger te werken en beter te presteren op school.

Hoe doen ze dat? Door huiswerk leuker en moderner te maken! Met digitale systemen, mac computers en de nieuwste leerstoffen, wordt er professioneel omgegaan met de studie van uw kind. Lesse en begeleiding wordt gegeven door ervaren docentent die meer dan 25 jaar ervaring hebben in het vak.

 

Bronnen: Eindtoets oefenen

Voor meer info :