Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

5 Trends op het gebied van exclusief vervoer in 2020

Bijna iedereen heeft weleens gebruik gemaakt van exclusief vervoer voor verschillende soorten gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een belangrijk feest, om iemand even een dag speciaal te laten voeren, of om bij een bepaalde locatie te komen als jezelf geen vervoer hebt. Gelukkig zijn er genoeg manieren en vervoersmiddelen die je hiervoor kunt inzetten. Maar wij hebben de 5 trends voor u op een rijtje gezet.

Limousines worden steeds minder gebruikt voor gala’s

We zien de laatste tijd een kleine daling als het gaat om het verhuur van limousines tijdens gala’s. De jeugd van tegenwoordig is meer geïnteresseerd in oudere auto’s of hele grote Jeeps of juist meer de kant op dat het voertuig een open dak heeft. Daarbij vinden ouders het soms erg duur om alleen voor dat ene rondje een limousine te huren.

Liever een roze limousine dan wit

De mensen die wel een limousine huren in Veenendaal voor een dag of een bepaalde periode, kiezen snel voor een afwijkende kleur dan voor de standaard kleuren zoals wit en zwart. Veel respondenten reageerde daarop met dat ze dan extra speciaal voelen in de wagen. Hij valt lekker op en je voelt je net een filmster die rondrijdt door de stad met een knalroze wagen. Ze krijgen het gevoel dat ze nog specialer zijn dan andere mensen in het verkeer.

VIP taxi bus wordt steeds populairder

Waar een hoge piek deze periode zit is bij het verhuur van VIP Taxi bussen. Daar zien we steeds meer mensen huren. Ze zeggen daarbij dat het zo exclusief klinkt dat het lijkt dat het niet betaalbaar is. Maar het is juist een goed betaalbaar verhuur. Daarbij leveren bedrijven een extra dienst bij de taxibus waardoor mensen sneller geneigd zijn om deze aan te nemen.

Het algemene verhuur omlaag vergeleken met vorige jaren

Natuurlijk was dit resultaat te verwachten met een pandemie. De cijfers zijn flink gedaagd van het huren van exclusief vervoer. Wij nemen mensen en bedrijven dat natuurlijk niet kwalijk en hopen dat ze in deze moeilijke tijden toch nog op hun voeten kunnen blijven staan. Daarom de boodschap als we iets meer mogen: huur een limousine bij delimospecialist!

https://delimospecialist.nl/