Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Waar ik mijn glazenwassersproducten vandaan haal

Waar haalt u uw glazenwassersproducten toch vandaan?

Deze vraag krijg ik als professionele glazenwasser vaak. Ik ken mensen die graag een eigen bedrijf als glazenwasser willen, maar nog niet weten waar ze hun producten dan vandaan moeten halen. Begrijpelijk dat u dat als beginner nog niet weet! Zelf koop ik al mijn producten bij de Telewash Winkel. Ik werk al jaren met hun glazenwassersproducten en ik ben er zeer tevreden over.

Ruim assortiment

Wat ik zo fijn vindt aan de Telewash Winkel, is dat ik er voor werkelijk alles terecht kan. Ze hebben ieder product in hun assortiment. Van een glazenwasser watertank tot een tuckersysteem. Niet zo gek ook, met een assortiment van meer dan 2500 glazenwassersproducten. Aan het begin van mijn carrière kocht ik mijn producten nog weleens ergens anders, maar sinds ik deze winkel ontdekte heb ik nooit meer ergens anders iets voor mijn bedrijf gekocht. Zelf woon ik in Leiderdorp, dus kan ik altijd makkelijk op en neer naar hun winkel. Maar als u niet in of vlakbij Leiderdorp woont, kunt u de producten ook gewoon bestellen via hun webshop.

Watertank

Waar ik vooral erg tevreden over ben, is mijn glazenwasser watertank. Ik heb een staande watertank waar maar liefst 800 liter in kan. Dat werkt ontzettend fijn, omdat ik het niet vaak hoef bij te vullen tijdens mijn dienst. Daarbij kan ik de watertank goed schoon houden omdat hij van kunststof gemaakt is. Dit zorgt ervoor dat je jarenlang met dezelfde watertank kan doen.

Onmisbaar

Mijn glazenwassersproducten zijn voor mij als glazenwasser onmisbaar. Ik heb alles wat ik nodig heb en als ik wat nieuws wil of er is iets kapot, kan ik zo naar de winkel. Of ik bestel het, want als ik dat voor 15.00 uur doe heb ik het de volgende werkdag nog binnen. Ideaal!

Voor meer info : https://www.telewashwinkel.nl/