Heel Nederlands
Image default
Zorg

Basisverzekering of aanvullende verzekering

Heeft u voor komend jaar genoeg aan enkel een basisverzekering, of kunt u beter kiezen voor een aanvullende zorgverzekering? De zorg die u vergoed krijgt vanuit de basisverzekering is bij elke zorgverzekeraar gelijk. Dit wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld door de overheid. De kosten voor de basisverzekering kunnen wel verschillen per zorgverzekeraar. Wilt u een aanvullende verzekering afsluiten, dan is het belangrijk om uw zorgbehoeften eens goed onder de loep te nemen. Niet elke zorgverzekeraar biedt de aanvullende verzekering die voor u het beste is. Een ruime keuze in aanvullende verzekeringen is voor veel mensen wenselijk.

Regionale zorgverzekeraar Salland

Salland biedt graag voor al haar klanten een passende zorgverzekering. Daarom hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld om uit te kiezen, van een minder uitgebreid tot een zeer uitgebreid pakket. U kunt bij Salland een zorgverzekering afsluiten als u in de gelijknamige regio woont, ofwel de provincies Gelderland en Overijssel. Al anderhalve eeuw lang biedt zorgverzekeraar Salland hier zorgverzekeringen tegen een eerlijke premie. Wij willen goede zorg voor iedereen betaalbaar en bereikbaar maken. We helpen u dan ook graag bij het vinden van de beste zorg. Het liefst zo dicht mogelijk bij huis.

Zorgverzekering orthodontie afsluiten

Salland biedt naast haar aanvullende verzekeringen ook drie tandartsverzekeringen. Deze kunt u apart afsluiten, naast uw basisverzekering en/of aanvullende verzekering. Een tandartsverzekering biedt een bepaalde dekking per jaar, afhankelijk van de verzekering die u kiest. Met een tandartsverzekering heeft u ook direct een zorgverzekering orthodontie voor kinderen jonger dan 18 jaar. Het afsluiten van een tandartsverzekering is dus verstandig als uw kind komend jaar een beugel nodig heeft. Wilt u als volwassene een orthodontie behandeling vergoed krijgen? Dit kan alleen in specifieke gevallen, bijvoorbeeld wanneer er medische noodzaak is. Op onze website vindt u hierover meer informatie, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met Salland.

https://www.salland.nl/