Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een vega bedrijfslunch

Een bedrijfslunch is iets wat zeker bij grote bedrijven nog vaak door een cateringbedrijf wordt verzorgd. Hartstikke fijn natuurlijk want zo hoef jij niet vroeg in de ochtend al je lunch klaar te maken om mee te nemen. Zeker wanneer het erg warm is kan dit nog wel eens vervelend zijn. Tegenwoordig worden er ook steeds meer vega bedrijfslunches gepresenteerd. Wat zijn daar nu eigenlijk de voordelen van? Is de overstap naar een vega bedrijfslunch echt zo goed?

De grote voordelen

Wanneer je een vega lunch nuttigt en je doet dit ook met grote regelmaat dan zitten daar een aantal voordelen aan. Zo is er een verlaagde kant op ziekte. Is er minder kans dat een antibiotica zijn werking niet doet en is er een verlaagde kant op dierziekten die besmettelijk zijn.

Tevens zijn er op het gebied van dieren nog een aantal voordelen. Er is minder dierenleed en is er minder kans dat er overbevissing is. 

Je kunt dus wel stellen dat het zowel voor de mens als voor het dier een aantal voordelen kent. Het is dan ook helemaal niet gek dat je de overstap wilt maken naar een vega bedrijfslunch. En vega bedrijfslunch zit net zo vol met vitaminen en voedingsstoffen als dat een normale lunch zit dus in dat opzicht hoeft er niets gemist te worden. 

Wat kun je als vega lunch eten

Je kunt natuurlijk zelf een lunch in elkaar flansen maar wanneer je als bedrijf zijnde voor de bedrijfslunch wilt zorgen voor je personeel is dit ook mogelijk. Bekijk hier een mogelijkheid voor vega bedrijfslunch.

Je kunt bij de Buurtboer een proef lunch aanvragen om te kijken of dat het voor jou op het bedrijf wel iets is. De vega bedrijfslunch is erg gevarieerd waardoor er voor iedereen wel een lekkere lunch is die men graag lust.

Ben je er nog niet zeker van of jij met het bedrijf wel over wilt stappen op een vega bedrijfslunch? Het is natuurlijk altijd iets wat je kunt proberen als proef. Je zult versteld staan hoeveel mensen er dan achter gaan komen dat het eigenlijk wel heel erg lekker is! 

Meer informatie over een vega bedrijfslunch

Wil je een gevarieerde bedrijfslunch? Lees de blog van de Buurtboer voor meer informatie. Je kunt bij hen het een en ander lezen met betrekking tot het presenteren van een vega bedrijfslunch en de mogelijkheden die er zijn. Eigenlijk durven wij er wel zeker van te zijn dat je na het lezen van deze blogs geen twijfels meer hebt om over te gaan stappen naar het presenteren van een vega lunch voor het personeel binnen jouw bedrijf.

https://www.debuurtboer.nl/