Heel Nederlands
Image default
Dienstverlening

Een photobooth huren voor je bruiloft

Van je bruiloft wil je een onvergetelijke dag maken. Natuurlijk is het jouw grote dag, maar tegelijkertijd wil je ook dat iedere gast het compleet naar zijn zin zal hebben. Wellicht ben je op zoek naar een leuk of verrassend element om toe te voegen aan dit grote feest. Een photobooth kan een waardevolle toevoeging zijn aan je bruiloft. Een photobooth is een fotohokje waarin je eenvoudig en snel foto’s van een hoge kwaliteit kunt laten maken. Deze foto’s zijn van een studiokwaliteit. Bovendien zijn er allerlei aanpassingen mogelijk, zodat het perfect is voor jouw feestje. In dit artikel leggen we uit waarom een photobooth op je bruiloft essentieel is. Je zult versteld staan van wat dit extra aan deze speciale dag kan toevoegen.

 

Photobooth op maat laten maken

Misschien heb je al wel eens foto’s genomen in een fotohokje. Een photobooth op een feestje is even iets anders dan een fotohokje op het station waar je even snel pasfoto’s kunt laten maken. Een photobooth kan namelijk compleet op maat gemaakt worden voor een feestje. Zo ook voor je bruiloft. Stel dat je een bepaald kleurenthema hebt voor jouw feestje. Er kan voor gezorgd worden dat de binnenzijde van het fotohokje hier naadloos op aansluit. Maar je kunt ook voor iets meer ludieks kiezen. Zo kunnen we de binnenkant van het hokje een disco vibe geven, maar je kunt ook kiezen voor een jaren 70 look. De keuze is aan jou. Geïnspireerd door wat fotomarketing voor jouw bedrijf kan doen? Lees hier meer.

 

Verkleedpakketten in de photobooth

Je kunt de photobooth zelf dus compleet aanpassen aan jouw eigen feestje. Dat is al leuk, maar je kunt de fotobox nog leuker maken door verkleedpakketten toe te voegen hieraan. Hierdoor hebben de bezoekers van je bruiloft nog meer de keuze qua hoe ze op de foto gaan. Bovendien levert dit enorm grappige en onvergetelijke foto’s op. Schoonvader met een foute pruik, je moeder gaat verkleed als een kat en je broer ziet er uit als een alien. Er is veel mogelijk als je kiest voor een verkleedpakket. Populaire thema’s van dit moment zijn Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour en Animals.

 

Foto’s en video’s maken

Bij een fotohokje zal het je niet verbazen dat je er foto’s kunt maken. Maar wist je dat je in de moderne photobooths van tegenwoordig ook video’s kunt laten maken. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden door gasten om een videoboodschap in op te nemen. Een persoonlijke boodschap maakt een feestje des te specialer.

 

Gastenboek pakket voor je bruiloft

Bij een bruiloft hoort een gastenboek. Meestal komt in dit boek een foto met daarin een speciale boodschap van de gasten. Lach je Lens maakt het mogelijk om dit soort gastenboeken nog leuker te maken met behulp van het gastenboek pakket. De foto’s kunnen gemaakt worden in de photobooth, waarna je met behulp van allerlei versiersels je persoonlijke boodschap voor het bruidspaar nog mooier kunt maken.

 

https://lachjelens.nl/