Heel Nederlands
Image default
Woningen

Voor welke zonwering ga jij?

Ben je voor jouw ramen nog op zoek naar de juiste zonwering? Er zijn enorm veel opties om uit te kiezen. Wil je volledig zonverduisterende zonwering? Wil je een rolgordijn, lamellen, gordijnen of luxaflex? En wil je handmatig de zonwering kunnen bedienen, of liever elektrisch? In deze blog bespreken we de voordelen van zonwering elektrisch.

 

Niet meer handmatig

Het meest voor de hand liggende voordeel van elektrische zonwering is natuurlijk dat je er zelf geen werk meer aan hebt. Je kunt met één druk op de knop de zonwering open of dicht zetten. Hoe heerlijk dat we niet meer kracht hoeven te gebruiken omdat de slingerstang bijvoorbeeld stroef is?

 

Vanaf elke plek bedienen

Een ander voordeel van zonwering elektrisch, is dat je dit vaak vanaf je smartphone kunt bedienen. Op deze manier kun je vanaf elke plek de zonwering bedienen, zonder dat je hiervoor thuis hoeft te zijn. Zo kun je op warme dagen de zonwering gebruiken, zodat je huis lekker koel is als je thuiskomt van werk. Of als het bijvoorbeeld onverwachts gaat regenen, dan kun je de zonwering inklappen vanaf je werk.

 

Zonwering voor je dakraam

Als je een dakraam hebt, is het handig als je hiervoor elektrische zonwering hebt. Het dak is vaak te hoog om een handig systeem te plaatsen om de zonwering handmatig mee te bedienen. Echter is het wel zo fijn als je het dakraam ‘dicht’ kunt maken met elektrische zonwering, want dan kunnen buren niet zomaar naar binnen kijken.