Heel Nederlands
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een smeervloer leggen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet

Een smeervloer is de laag die tussen uw constructievloer en uw vloerbedekking ligt. Het is dus een tussenlaag, waarvan het erg belangrijk is dat deze egaal is. Alleen op een netjes afgewerkte smeervloer brengt u uw vloerbedekking naar keuze – bijvoorbeeld tegels, dekzeil, tapijt of laminaat – strak aan. Ook kunt u een smeervloer laten leggen om uw huidige vloer te laten verhogen, of om twee verschillende vloeren op gelijke hoogte te laten komen. Laat uw smeervloer leggen door de experts van Multi Vloeren Brabant en u bent verzekerd van een strakke onderlaag voor uw vloerbedekking naar keuze.

Een zandcementvloer als egale ondergrond voor uw vloerbedekking naar keuze

De experts van dit vloerenbedrijf storten graag een egale zandcementvloer voor u. Zo’n vloer bestaat uit een mix van zand, cement en water. Op deze dekvloer kan elke vloerbedekking naar wens strak gelegd worden. De vloerspecialisten van Multi Vloeren Brabant hebben op de werkplek alleen water nodig, alle andere grondstoffen voor het storten van uw egale dekvloer nemen ze zelf mee. Ze beschikken namelijk over een eigen vrachtwagen, waardoor ze alle benodigdheden voor het leggen van een smeervloer zoals een zandcementvloer bij de hand hebben. Dat is wel zo handig! Ook voor een prachtige natuurstenen vloer rekent u op deze experts.

Neem contact op met deze vloerenspecialist

Voor het leggen van een smeervloer zoals een egale zandcementvloer kunt u met een gerust hart op de vakmensen van Multi Vloeren Brabant rekenen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar de kosten voor het leggen van een nieuwe vloer? Bekijk de website van deze Brabantse vloerenexpert en vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ook direct contact opnemen met dit bedrijf, door een e-mail te sturen of te bellen. Ze staan u graag te woord om u meer te vertellen over alle mogelijkheden.