Heel Nederlands
Image default
Electronica en Computers

Bescherm uw restaurant met HD beveiligingscamera’s

Ondernemers van restaurants leggen hun hart en ziel in hun zaak om deze te doen slagen. Het is jammer dat er zoveel obstakels te overwinnen zijn bij het openen en onderhouden van een restaurant. Van lage marges, korte houdbaarheid van producten, tot eroderende winsten van voedsel en geld dat uit de kassa’s loopt door oneerlijke werknemers of klanten, restauranthouders hebben alle hulp nodig die ze kunnen krijgen.

De installatie van een kwaliteit bewakingscamera systeem kan een geweldige manier zijn om de verliezen in een restaurant te verminderen. De aanwezigheid van beveiligingscamera’s kan in de eerste plaats dienen om diefstal door klanten of werknemers te ontmoedigen. De aanblik van zichtbare camera’s dient over het algemeen om mensen eraan te herinneren dat ze in de gaten worden gehouden en dat de kans groot is dat ze gepakt worden als ze besluiten te stelen. Dit is waarschijnlijk een van de beste voordelen van beveiligingscamera’s, want als de diefstal in de eerste plaats nooit plaatsvindt, wordt het probleem sterk verminderd. Soms kan er echter toch verlies worden geleden, dus een kwaliteitssysteem zal een getuige zijn van alles wat er in het restaurant gebeurt, zodat de video kan worden afgespeeld en bewijs kan worden geleverd van wat er gebeurt. Met video-opname en -weergave kunt u precies nagaan wat er is gebeurd om eventuele problemen in de toekomst te helpen voorkomen.

Veel systemen bieden ook internettoegang op afstand tot uw camera’s, zodat een restauranthouder op elk moment live kan zien wat er in het restaurant gebeurt. Toegang op afstand betekent dat een restaurantondernemer op elk moment van de dag en de nacht in verbinding kan staan met zijn investering om ervoor te zorgen dat de werknemers werken, de klanten tevreden zijn en om eventuele andere problemen aan te pakken die zich op elk uur van de dag kunnen voordoen. Meer geavanceerde systemen bieden zelfs toegang vanaf PDA-telefoons zoals iPhones, Android-telefoons, BlackBerry-telefoons en nog veel meer. Deze technologie zal toestaan eigenaren om zelfs beveiligingscamera’s bekijken wanneer ze op de weg of vanaf elke locatie.

De nieuwste technologische systemen omvatten hoge definitie MegaPixel IP-camera’s, die high definition video feeds bieden om op te nemen op een PC met een NVR-software. Deze systemen bieden een nog hogere resolutie dan voorheen geboden werd door systemen met een lagere resolutie, met camera’s die 7-25 keer de resolutie hebben van traditionele CCTV beveiligingscamera’s. Met deze IP-camera’s nieuwe stijl kunnen restauranthouders gemakkelijk camera’s aan hun restaurant toevoegen, aangezien voor elke camera slechts één CAT-5 of CAT-6 netwerkkabel nodig is, waarmee de camera op de bestaande internetverbinding wordt aangesloten. Met deze camera’s kunnen minder camera’s een groter gebied bestrijken, met HDTV-resoluties, zodat eigenaars zelfs kunnen inzoomen op de video nadat deze is opgenomen om de volledige videokwaliteit te bekijken.

Of het nu gaat om traditionele CCTV-camera’s of MegaPixel IP-camera’s, elke restauranthouder kan profiteren van een vermindering van diefstal of vandalisme in verband met het beter in de gaten houden van product, werknemers en klanten met beveiligingscamera’s. Het implementeren van een kwaliteit beveiligingscamera systeem zal blijken te zijn een van de beste investeringen voor uw restaurant.

 

 

securitythuis

securitythuis nl

https://www.securitythuis.nl/