Heel Nederlands
Image default
Vervoer en transport

Wat voor een verzekering heb je nodig op een e-step?

Het type verzekering dat je krijgt voor je elektrische scooter hangt af van wat je wilt dekken. Als u schade aan uw scooter wilt dekken, zult u meestal botsing dekking moeten krijgen, of gespecialiseerde scooter dekking van de bedrijven gewijd aan het verzekeren van elektrische scooters. Neem bijvoorbeeld de joyor f3 van het merk joyor.

Diezelfde pakketten kunnen vandalisme of diefstal te dekken, maar je kan nodig zijn om een aantal opstalverzekering pakket om alle scenario’s te dekken te krijgen. Uw ziektekostenverzekering kan uw lichamelijk letsel dekken, hoewel dat niet altijd het geval zal zijn, en dit is waarschijnlijk een van de scenario’s die de minste opties beschikbaar hebben. Schade aan andermans eigendommen, evenals hun mogelijke verwondingen kunnen worden gedekt door een aansprakelijkheids pakket.

De kosten

De prijs voor elektrische scooter verzekering zal variëren op basis van uw locatie en het bedrijf dat het pakket levert, maar gemiddeld kunt u verwachten om tussen de $ 20 en $ 30 te betalen in de meeste gevallen.

Dekt de autoverzekering elektrische scooter ongevallen?

Geen van de grote verzekeringsmaatschappijen staat toe dat uw autoverzekering elektrische scooter ongevallen dekt, omdat ze geen voertuigen met minder dan 4 wielen dekken. Als u een verzekering wilt afsluiten voor het rijden op uw elektrische scooter, zult u ofwel uw scooter apart moeten verzekeren voor schade en diefstal, en een of andere vorm van paraplu verzekering moeten afsluiten voor kosten in verband met persoonlijk letsel aan uzelf of letsel dat u anderen hebt toegebracht