Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Welke tas past bij mij?

Welke tas past bij mij?

Vrouwen hebben met tassen wat ze ook vaak met schoenen hebben; ze hebben er heel erg veel. Mannen denken dat vaak, waarom heb je in vredesnaam zoveel tassen nodig, je kunt er immers maar eentje dragen. Maar tassenliefhebbers protesteren dan al snel dat je voor elke situatie weer een perfecte tas hebt. Toch hebben ook tassengekken vaak een favoriet. Een tas die het beste bij hen past. Welke past het beste bij jou?

Een tas voor de echte fashionista

Volg jij alle modetrends op de voet, weet jij altijd als eerste wat hip is of ben je zelf een echte trendsetter? Dan draag jij niet zomaar een tas. Jouw tas is een weloverwogen keuze, eentje die naadloos aansluit bij je ‘fit’ en die wanneer dat nodig is een echt fashionstatement kan maken. Daarbij heb je een goed oog voor de populaire en trendy merken en kun jij zomaar gezien worden met bijvoorbeeld een Nikkie tas, maar weet jij ook precies de pareltjes te vinden wanneer je een rondje kringloop of Vinted doet. Jij draagt tassen die net even iets extra’s hebben, die niet doorsnee zijn. Of het nou een rugzak of een kleine clutch is. Jouw tas is groots.

Een tas voor de wereldverbeteraar

Ben jij een milieubewuste dame, dan heb je zeer waarschijnlijk geen kast vol tassen, maar denk je van tevoren goed na voor je een tas kiest. Deze moet namelijk in de eerste plaats duurzaam zijn en als het even kan vegan. Want hoewel mode natuurlijk ook belangrijk is, is het nog belangrijker dat de mensheid op een gezonde aarde kan blijven leven. Jij loopt net zo lief met een fijn en merkloos linnen tasje over je arm, als je spulletjes er maar goed in passen. Maar ook een goede, duurzame tas van een authentiek en vriendelijk merk, zoals een myomy tas wil jij graag dragen. Ook jij als wereldverbeteraar weet bovendien dat het wiel niet twee keer uitgevonden hoeft te worden, en kan via de vintage en tweedehandskanalen ook de tas van je dromen vinden. 

Een tas voor de minimalist

Sommige mensen slepen hun hele hebben en houden overal mee naartoe, andere begrijpen daar weer helemaal niks van en gaan het liefst licht bepakt de deur uit. Want wat heb je nu werkelijk echt nodig in deze moderne tijden? Nou, eigenlijk praktisch niets. Een tas is voor de minimalist dan ook een onnodig en waarschijnlijk zelfs onhandig item. Als jij liever een licht bestaan hebt laat je dus zoveel mogelijk achter je en ga je alleen de deur uit met het minimale. Dat kan in een heel klein tasje. Zoals een fanny pack of een telefoontasje, maar als je het echt klein wilt houden dan kies je gewoon voor een praktische pasjeshouder. Zulke handige kleine items zijn ideaal, ook wanneer je een stijlvol evenement bijwoont waarbij een grotere tas afbreuk zou doen aan je outfit, maar je wel graag je essentials bij je wilt dragen en zelf je drankje wilt betalen.