Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Hogan sneakers bij Van Arendonk

Het Italiaanse merk Hogan staat bekend om zijn vette sneakers, die niet alleen heel luxe en elegant, maar ook heel comfortabel zijn. Hogan is al jarenlang een begrip in de schoenenwereld, sinds het werd opgericht als onderdeel van Tod’s in de jaren tachtig. In het begin produceerde Hogan alleen schoenen voor dames, heren en kinderen, maar ondertussen is het merk niet alleen uitgegroeid tot een bekend schoenenmerk, maar verkoopt het ook luxe tassen en portemonnees. Hoewel Hogan dus meer verkoopt dan alleen schoenen, blijven de unieke sneakers het boegbeeld van het merk. Hier lees je alles over de dames- en herensneakers van Hogan, die exclusief te koop zijn bij Van Arendonk.

Hogan herensneakers

De herensneakers van Hogan zijn heel trendy en luxe, met comfort als belangrijkste uitgangspunt. De bekendste herensneaker van Hogan is de Interaction, die opvalt vanwege de grote H die erop staat. Deze schoen ziet er heel futuristisch uit door de bulky witte zool, en is verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. De kleurencombinaties zijn spannend en contrasteren mooi, waardoor de grote H extra goed opvalt. Naast de Interaction heeft Hogan ook de Rebel sneaker. Deze schoen is gemaakt van suède en leer. Over het algemeen is deze schoen een stukje minder opvallend dan de Interaction, omdat er neutralere kleuren voor gebruikt worden. Verder verkoopt Hogan ook het model Hyperlight, dat iets stoerder is dan Rebel, maar minder extravagant dan Interaction. Ook dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Aan de ene kant zijn deze schoenen er in neutrale kleuren zoals bruin en grijs, maar tegelijkertijd zijn ze er ook in felle kleurtjes.

Hogan damessneakers

Naast de herensneakers heeft Hogan ook een heleboel schoenen voor dames. Veel van de modellen zijn er ook in damesvariant, zoals de Interaction. Deze damesschoenen zijn over het algemeen wat lichter dan die voor de heren, ook zijn ze wat gestroomlijnder en daardoor heel elegant. De Interaction voor dames is er ook in verschillende kleuren, al contrasteren ze minder en wordt de H minder benadrukt. Daarnaast is het model Rebel er ook voor dames, bijvoorbeeld in de chique kleurencombinatie wit en zilver. Een model dat uniek is voor de damescollectie is het model Hyperactive. Deze schoen heeft wederom een futuristische indruk en wordt gemaakt van een mix van suède, leer en mesh. In de schoen zijn verschillende kleuren verwerkt, die ondanks hun verschillen toch mooi bij elkaar passen. De schoenen worden afgemaakt door kleine details en felle veters. De Hogan Hyperactive voor dames is dan ook een mooi ontwerp, waar je zeker mee gezien wil worden.