Heel Nederlands
Image default
Management

De startende ondernemer kan zijn ondernemingsplan laten maken

De startende ondernemer heeft een ondernemingsplan nodig inclusief de financiele paragraaf als hij voor financiering in aanmerking wil komen bij Qredits, de bank, investeerder of op crowdfundplatformen. Zodoende vervult het bedrijfsplan in 2 behoeften:de inzichtelijkheid van de financier in het kunnen terugbetalen van de verstrekte lening en inzicht van de markt bij de ondernemer: zijn directe of indirecte concurrenten, de interne sterktes en zwaktes van zijn onderneming en de externe mogelijkheden en bedreigingen.

Het Ondernemingsplan laten schrijven door een kantoor

De startende ondernemer heeft het al druk genoeg met alle voorbereidingen zoals het openen van een zakelijke bankrekening, afsluiten van verzekeringen, leveranciersbezoeken, offertes opvragen etc. Er is dan weinig tijd om marktonderzoek te verrichten of er is te weinig financiele kennis om de financien op te stellen. Dit is echter geen probleem, uw bedrijfsplan kan namelijk ook door ons worden vervaardigd.

Wij bieden dit als gespecialiseerd kantoor voor de startende ondernemer of onderneemster. Wij schrijven de ondernemingsplannen op maat volgens de eisen van banken en andere financiers. Ons succespercentage ligt rond de 90%.

Naast de marktresearch, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, marketingmix, balansen, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen verschaffen wij tevens advies bij het aanvragen van financiering. In onze bedrijfsplannen worden de te behalen omzetten verkregen aan de hand van openbare statistieken zodat voor de bank duidelijk is dat deze daadwerkelijk haalbaar zijn. We behalen op elk punt een hoge score, wat binnen de bank de kans op default wordt genoemd.

Startersondersteuning

Als er geen eigen vermogen beschikbaar is als dekking bij de aan te vragen financiering dan is het wel mogelijk het bedrijfsplan in te dienen bij microkrediet-organisatie Qredits, kleine financieringskantoren of private investors. Wij bieden hierbij volledige ondersteuning.

Van elke financieringspartij in Nederland kennen wij de eisen en hoe zij het ondernemersplan graag willen zien. Ook voor makelaars kunt u ons inschakelen, met ons business plan kan vrijwel altijd uw gewilde object worden gehuurd.

BedrijfsAdvies

Wij verstrekken tevens bedrijfsadvies zodat u als ondernemer het juiste gereedschap en kennis verkrijgt om te ondernemen. Hierdoor kunt u makkelijk informatie plaatsen welke u nog te verwerken krijgt en hoeft u niet alles zelf uit te vinden. De gewonnen tijd kunt u gebruiken om te ondernemen. Maak gebruik van onze deskundigheid en netwerk en contacteer ons:

T: 070-2210374

E: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

W: www.bedrijfsplan-schrijven.nl

Voor meer info : https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl