Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Een dakrenovatie zonder overlast

In 1970 werd in Zutphen een dakdekkersbedrijf opgericht. Nu, ruim 50 jaar later, is Roofing Service Nederland uitgegroeid tot een landelijk opererende specialist in alle soorten dakbedekking. Van de Vaalserberg tot en met de Waddeneilanden  staat Roofing Service Nederland bekend om haar klantvriendelijke benadering, het meedenken en de hoge vakkennis van de medewerkers.

Roofing Service Nederland biedt een 24/7 calamiteitenservice, maar richt zich vooral op (preventief) periodiek onderhoud en op dakrenovaties. Want zelfs het best onderhouden dak moet op een gegeven moment vervangen worden.

Is uw dak aan renovatie toe?

Het zou ons niet heel erg verbazen als u niet weet wanneer uw dak gerenoveerd moet worden. U bent immers geen dakdekker, dus heeft u weinig inzicht in de staat van uw dak. Wanneer u wilt weten hoe u dak eraan toe is, kunt u ons inschakelen voor een nulmeting. Bij een nulmeting beoordelen we de gezondheid van uw dak. Vaak voeren we ter plekke meteen een paar kleine reparaties uit.

Aan de hand van een overzichtelijke rapportage kijken we, samen met u, welk onderhoud uw dak nodig heeft. Want vaak kan een dakrenovatie door middel van goed periodiek onderhoud nog een paar jaar worden uitgesteld.

Als een dakrenovatie nodig is

Wanneer de nulmeting laat zien dat het inderdaad tijd is voor een dakrenovatie denken we graag met u mee over de ideale renovatie. Vanuit onze bouwfysische expertise kunnen we u adviseren over de verschillende vormen van dakbedekking. Hierbij houden we rekening met de ligging van het dak, de weersomstandigheden en de windbelasting.

Ons uiteindelijke advies is altijd gericht en persoonlijk. Het is volledig afgestemd op uw situatie. Heeft uw bedrijf te maken met seizoenspieken en rustiger periodes? Dan zullen we proberen de werkzaamheden zoveel mogelijk uitvoeren op een moment dat de bedrijfsdruk wat lager is.

De uitvoering van de dakrenovatie

Bij de uitvoering van de werkzaamheden om uw dak te renoveren gebruiken we de modernste technieken en laatste inzichten. Natuurlijk zorgen we dat u en uw klanten zo min mogelijk hinder ondervinden. Na de dakrenovatie zorgen we dat alles netjes opgeruimd is.

U merkt dus weinig van onze werkzaamheden. Behalve het eindresultaat. “Ineens” ligt er een nieuw dak op uw pand. Een dak wat u nog vele jaren lang droog houdt.

https://roofingservice.nl/dakrenovatie/