Heel Nederlands
Image default
Kinderen

Een knutselpakket van deze webshop zorgt voor een gezellig kinderfeestje

Met een knutselpakket van PartyPost organiseer je de leukste activiteiten tijdens een kinderfeestje! De kinderen versieren knikkerzakjes, fotolijstjes, kinderschorten of vogelhuisjes. Daarnaast maken ze ook de mooiste creaties van Foam Clay of met découpage. In deze webshop koop je ook kant-en-klare vormpjes zoals eenhoorns of olifanten. De kinderen versieren deze en maken zo hun eigen kunstwerkjes.

Allerlei kunstwerkjes maken met de uitgebreide pakketten

Met een knutselpakket van deze webshop zorg je ervoor dat de kinderen een leuk aandenken hebben aan het kinderfeestje. Nadat ze de hele dag hebben gewerkt aan hun creaties nemen ze het kunstwerkje aan het eind van de dag mee naar huis. Zo kunnen ze altijd terugkijken op een gezellig dag en hebben ze iets moois waar ze trots op kunnen zijn. De kinderen versieren bijvoorbeeld handspiegels, spaarvarkens, schatkistjes en doosjes. Ook maken ze de mooiste creaties met krimpfolie. Ze ontwerpen zo onder andere hun eigen sleutelhangers.

De kinderen ontwerpen de mooiste creaties met Foam Clay

Naast deze leuke creaties maken de kinderen nog veel meer kunstwerkjes met Foam Clay. Met deze klei bedekken de kinderen eenvoudig verschillende kant-en-klare vormpjes van hout of papier-maché. De kinderen ontwerpen bijvoorbeeld een toverstaf of een vogelhuisje. De klei laat geen vlekken achter op meubilair en kleding en bevat geen schadelijke stoffen. Nadat de klei goed gekneed is, kunnen de kinderen aan de slag en ontwerpen ze de mooiste kunstwerkjes. De klei droogt gemakkelijk op bij kamertemperatuur.

Haal de leukste knutselpakketten in huis

Koop een uitgebreid knutselpakket van deze webshop en je zorgt voor een leuke activiteit tijdens het kinderfeestje van je zoon of dochter. Heb je onverwachts een feestje? Geen probleem, want als je van maandag tot en met vrijdag vóór 15.00 uur een bestelling plaatst, worden de producten dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je het knutselpakket op tijd binnen voor het kinderfeestje. Bestel vandaag nog de leukste knutselaccessoires!

https://www.kinderfeestje-tekoop.nl/