Heel Nederlands
Image default
Huishoudelijk

Welke producten moet ik in huis hebben?

Het aanbod aan elektrische apparatuur die ons leven gemakkelijker maakt is enorm. De apparaten worden steeds slimmer, krijgen steeds meer nieuwe functies en worden steeds duurzamer. Omdat het aanbod zo groot is, weten we soms niet meer welke producten we nou echt daadwerkelijk nodig hebben. Daarom geven wij in deze blogs een aantal tips met producten die iedereen eigenlijk in huis moet hebben. 

Geluidsinstallatie 

Oke, laten we even heel eerlijk zijn. Als er iets is wat goed moet zijn in huis, dan is dat toch de geluidsinstallatie? Na een lange dag werken is er niks beter dan even voor de buis hangen of je favoriete nummers opzetten. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je een goede geluidsinstallatie hebt thuis. Wij adviseren daarom een kef subwoofer aan te schaffen. Deze subwoofers zijn veelzijdig en je gebruikt ze voor het afspelen van je muziek of voor extra diepte in het geluid bij films. Of natuurlijk gewoon een mix van beide! 

De kruimeldief 

Ja, gewoon lekker ouderwets, de kruimeldief. Hoe vervelend is het om voor elk knoei-ongelukje de stofzuiger tevoorschijn te moeten halen. Het is vaak zo’n gedoe omdat het een onpraktisch vormgegeven apparaat is wat betreft het wegbergen. De eenvoudigste oplossing? De kruimeldief. Deze is heel eenvoudig op te bergen en heel eenvoudig in gebruik. Nooit meer last van kruimels op de bank of elders in het huis. 

Een airfryer 

Nooit meer last van de nare olie geur! Frituren is en zal altijd een dingetje blijven in Nederland, maar gelukkig hebben we nu de airfryer. De geur van frituurvet blijft ongewenst toch vaak hangen en het schoonmaken van de friteuse is niet de makkelijkste huishoudelijke taak. Een airfryer zorgt dat er geen nare geur achter blijft en alles wat je in de airfryer zet is ook nog eens een stuk gezonder dan een frituur. 

Een airco 

Een airco in huis voelt wellicht een beetje decadent, vooral omdat we in Nederland maar een kleine periode van het jaar echt warm weer hebben. Maar wij vinden dat geen reden om er geen te hebben, want tegenwoordig maken we elk jaar wel periodes mee dat de temperatuur zodanig oploopt dat we er niet van kunnen slapen. Op dat moment ben je echt ontzettend blij als je wel een airco in huis hebt. Het is investering in welzijn, want het helpt je bij hitte en maakt het klimaat in huis leefbaarder. Uiteraard is een airco wel een luxe, maar wel een luxe waar we wat aan hebben!