Heel Nederlands
Image default
Huishoudelijk

De Duo Rolgordijnen Specialist van heel Nederland!

De duo rolgordijnen specialist

 

Tijdens het inrichten van je huis zal je ook moeten bepalen wat je voor de ramen wilt hebben. De keuze is daarbij zeer groot. Ondanks dat je nog wel glasgordijnen ziet als raamdecoratie wordt dat wel steeds minder. Het is vooral de moderne jeugd die andere middelen gebruiken.

De keuze is de laatste jaren alleen maar groter geworden. In het begin, toen er andere raamdecoraties werden gebruikt, waren het eerst de kunststof lamellen. De lamellen waren smal. Omdat er zoveel lamellen voor een raam nodig waren, hebben ze het nadeel dat, als ze schoongemaakt moeten worden, je er een lange tijd mee bezig bent. Om dat probleem op te lossen ging men daarna rolgordijnen gebruiken.

Zij hebben het voordeel dat je gemakkelijk de inkijk kunt bepalen door het gordijn tot op een bepaalde hoogte te laten zakken. Tijdens de avond laat je hem vervolgens helemaal zakken. Indien het een geheel ondoorzichtige stof is, die ervoor wordt gebruikt, kan er niet meer naar binnen worden gekeken.

Toch doet een gewoon rolgordijn vaak niet zo warm aan. Daarom is er gezocht naar een mogelijkheid om een goede sfeer te bereiken en toch alle gemakken te gebruiken die een rolgordijn is zich heeft. Daarbij is men tenslotte gekomen tot het duo rolgordijn.  Lamellen tegenwoordig worden er ook weer wel jaloezieën gebruikt. Nu zijn het houten lamellen. Zij hebben een breedte van ongeveer 6 cm.

Ze zijn mooier dan de kunststof lamellen maar met duo rolgordijnen wordt er een warmere sfeer in de woonkamer bereikt.

De Duo rolgordijnen
Ten opzichte van een gewoon rolgordijn heeft een duo rolgordijn belangrijke voordelen. Bij een gewoon rolgordijn kun je de inkijk regelen door het rolgordijn te laten zakken. Dat is bij deze rolgordijn helemaal anders. Een duo rolgordijn bestaat in principe uit twee lagen stof die over elkaar kunnen bewegen.

Een van de twee lagen stof is doorzichtig, zodat je wel naar buiten kunt kijken, als je deze hebt laten zakken, maar niet naar binnen. Je bereikt hiermee wel een goede privésfeer in de woonkamer. Wanneer het donker wordt, kan je in de woonkamer de sfeer behouden door de tweede laag stof te laten zakken. Deze laag is ondoorzichtig zodat niet naar binnen kan worden gekeken wanneer het licht aangaat. Indien je een goed set aan duo rolgordijnen wilt bestellen, kun je dat doen bij de specialist via de website Duorolgordijn.eu

Bestellen 

Indien je op de website het duo rolgordijn hebt uitgekozen, dat je wilt hebben, kun je dat ook op maat laten maken. De maximale breedte is 280 cm maar het kan gewoon worden ingekort. Indien er vragen zijn kun je altijd bellen. Je krijgt de juiste antwoorden op je vragen. Bestel dus altijd bij de specialist.

 

 
Voor meer info : https://duorolgordijn.eu