Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Warmtepompen met hoog rendement.

Techneco levert installatietechniek voor de verduurzaming van de woning. De missie van Techneco is: Nederland aardgasloos maken. Die ambitie kan waarheid worden. Nederland wil in 2030 geheel van het aardgas af zijn. Met Techneco is dat mogelijk. Techneco levert warmtepompen. Er zijn twee soorten warmtepompen: hybride warmtepompen en volledig elektrische warmtepompen. De eclectische variant is uiteindelijk CO2 neutraal, maar de hybride warmtepomp is makkelijker in de installatie.

Hybride warmtepompen zijn vooral nu een populair product, omdat je met deze een wat makkelijkere transitie maakt. Je cv-ketel blijf je houden. Bij deze installatie zorgt de combiwarmtepomp voor de warmte om de woning te verwarmen. De cv-ketel zorgt hierbij voor de verwarming van het tapwater en de pieken bij koude buitentemperaturen. Deze samenwerking van de twee technieken zorgen oor een reductie in gasverbruik van 30 tot maar liefst 90%. Met deze installatie haalt u het hoogtes rendement tegenover een betaalbare prijs. De installatie is makkelijk bovendien. Dat maakt deze optie een goede keuze bij de verduurzaming van de bestaande bouw.

Dan is er ook nog de volledig elektrische warmtepomp. Dit is de manier om je huis verwarmen zonder gas. De elektrische warmtepompen kunnen verwarmen, koelen en daarbij warm water maken voor bijvoorbeeld de douche. Eén dergelijke elektrische warmtepomp vervangt de gehele cv-installatie. De aardgasaansluiting is dus niet langer nodig. Techneco levert twee verschillende modellen: een variant heeft een ingebouwd boilervat met een capaciteit van 190 liter. Het voordeel is dat de gehele installatie in zijn geheel kan worden geplaats. Er zijn aan de binnenzijde geen aansluiting die nog moeten worden gedaan. Dit is de alles-in-een oplossing. Het andere model heeft een optioneel extern boilervat. Hierbij heeft u iets meer vrijheid: u kunt kiezen voor een boilervat van 200, 300 of 500 liter. Dit is het meest flexibele model. De elektrische warmtepomp is de manier om gasloos te leven.

Voor meer info :