Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Beschikt u wel over een bedrijfsautoverzekering?

Als werkgever is het enorm handig om een bedrijfsauto ter beschikking te hebben voor uw werknemers. Helemaal wanneer de werknemers vaak naar klantafspraken moeten. Er zitten een aantal voordelen aan het hebben van een bedrijfswagen. Denk bijvoorbeeld aan geldbesparing en het creëren van status. Maar, heeft u ook nagedacht over een bedrijfsautoverzekering?

Waar vindt u de bedrijfsautoverzekering die bij u past?

Het kan voorkomen dat er een ongeluk plaatsvindt met de bedrijfsauto. Dan is het van belang dat u goed verzekerd bent. Er zijn echter verschillende bedrijven die een bedrijfsautoverzekering aanbieden. Hoe weet u dan of u de juiste verzekering heeft gevonden? Bezoek daarom de website van 123bestelautoverzekering.nl. Hier kunt u binnen enkele minuten het aanbod en de polisvoorwaarden van verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u de verzekering vindt die bij u past.

Profiteer van lage tarieven en vele extra’s

Het is ook mogelijk om bij 123bestelautoverzekering.nl een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Wanneer u dat doet, profiteert u niet alleen van lage tarieven, maar ook van vele extra’s. Denk hierbij aan:

  • Na aanvraag direct de polis van uw bedrijfsautoverzekering toegestuurd via de mail
  • No-claim korting mogelijk tot 80%
  • Binnen vijf minuten ontvangt u een bevestiging van de voorlopige dekking per mail
  • Samenwerking met verschillende verzekeraars, waardoor u de premie goed kunt vergelijken
  • Een eigen vervoerverzekering vanaf €8,33 per maand, samen met de bedrijfsautoverzekering of als aparte dekking
  • Ook voor jonge bestuurders

Bent u er al uit waar u de bedrijfsautoverzekering afsluit?

Eén ding is zeker, u doet er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten. Door alle aanbieders zorgvuldig met elkaar te vergelijken, vindt u zonder twijfel de verzekering die bij u past. Hierdoor bent u altijd verzekerd en kunt u uw werknemers met een gerust hart de weg op laten gaan. Bent u er al uit waar u een bedrijfsautoverzekering afsluit?

http://www.123bestelautoverzekering.nl/