Heel Nederlands
Image default
Zorg

Veelgestelde vragen ATTO inklapbare scootmobiel

Veelgestelde vragen over de ATTO inklapbare scootmobiel

Als officieel dealer van de ATTO inklapbare scootmobiel krijgen wij vaak vragen over het product van klanten uit het hele land. Om iedereen op de hoogte te stellen van deze vragen hebben wij van CuraNovum een lijst gemaakt van de meest gestelde vragen over de ATTO scootmobiel.

Veelgestelde vragen over de ATTO opvouwbaar scootmobiel

Wat voor soort accu heeft de ATTO? De ATTO accu is getest en gecertificeerd volgens internationale normen, waaronder ISO en IATA, op het gebied van ontwerp, integratie, arbeid en kwaliteitsborging.

Moet ik de ATTO monteren wanneer het arriveert? Nee, ATTO is volledig geassembleerd en klaar voor gebruik vanuit de doos.

Wat dekt de garantie? 3 jaar garantie – alle structurele frame-onderdelen, inclusief: scootmobielchassis, stuurmechanisme, stoelmechanisme, achterwielverlengingen en al het laswerk. 2 jaar garantie – Alle elektronische onderdelen, inclusief controllers en acculaders. Service voor de controller of acculader moet worden uitgevoerd door een erkende Moving Life-dealer. Elke poging om deze artikelen te openen of te ontmantelen, maakt de garantie ongeldig voor dat artikel. 1 jaar garantie – Aandrijving, inclusief: motor, voorwielvork, rem en accu. (Verminderde prestaties van de accu worden niet gedekt als gevolg van zwaar gebruik of nalatigheid).

Wie bel ik als ik een probleem heb? Neem voor technische vragen of reparaties of in geval van nood altijd contact op met onze technische ondersteuningsteam, waar ook ter wereld, 24/7. Als u een Moving Life-product bij een dealer hebt gekocht, neemt u contact op met de dealer.

Komt de ATTO met smeermiddel? Ja, het smeermiddel wordt in de doos geleverd.

Wat is de levensverwachting van ATTO? De verwachte levensduur van de ATTO opvouwbaar scootmobiel is 10 jaar en zal veel langer duren, mits de zorg- en onderhoudsprocedures zorgvuldig worden gevolgd.

Moet ik regelmatig de ATTO smeren? Ja. Om een lange levensduur te garanderen, moet ATTO om de 6 maanden worden gesmeerd, volgens de eenvoudige instructies in uw gebruikershandleiding. Dit vereist geen speciale vaardigheden en kan door iedereen worden gedaan. Alle smeerpunten zijn gemakkelijk toegankelijk. Welke certificeringstests heeft de accu doorstaan? Al onze accus zijn gecertificeerd voor: Veiligheid: IEC 62133 en Zee- en luchtvervoer: VN 38.3.

Welke veiligheidstests heeft de ATTO doorstaan? ATTO is ontworpen om te voldoen aan de volgende internationale veiligheidseisen voor medische elektrische apparatuur: Veiligheid: EN12184 Etikettering: ISO 7176-15 EMC: ISO 7176-21, Risicobeheer: ISO 14971, Naleving van voorschriften: EEG: bijlage V bij 93/42 / EEG en de Europese richtlijn medische hulpmiddelen van 93/42 / EEG classificeert de ATTO scootmobiel als een klasse I-apparaat.  

Welk type motor heeft de ATTO? We hebben een volledig op maat gemaakte, borstelloze DC-motor met permanente magneet (BLDC) ontwikkeld, die solide kerntechniek combineert met krachtige tandwielen en een robuust remmechanisme. Deze unieke combinatie zorgt voor een soepele rit over vele jaren en grote afstanden.

Wat is het wattage van de accu? De ATTO-accu heeft een capaciteit van 250 W / uur.

Welk type accutechnologie gebruikt de ATTO? ATTO maakt gebruik van een krachtige, maar toch compacte en lichtgewicht, 48-volt “niet-lekbare” lithium-ion accu, met een UL- en CE-goedgekeurde lader met zelf-uitschakelfunctionaliteit voor veiligheid en een langere levensduur van de accu.

Van welk materiaal is ATTO gemaakt? ATTO is samengesteld uit luchtvaart aluminium, high-tech kunststoffen, nylon versterkte ABS en PU gevulde niet-pneumatische banden.

Kan ik armsteunen aan mijn ATTO toevoegen? Ja, je kunt armsteunen als een add-on bestellen. Wat is de minimale bodemvrijheid? De minimale bodemvrijheid van de ATTO is 4 inch (10 cm).

Wat is de maximale hellingsgraad? De maximale helling is 6 graden.

Wat is de draaicirkel van ATTO? ATTO’s draaicirkel is 53 inch (135 cm).

Kan de ATTO achteruit rijden? Ja! De ATTO is uitgerust met een rijrichtingsknop. Druk gewoon op de knop om de rijrichting te wijzigen.

Wat is de maximale snelheid van ATTO? ATTO’s maximale rijsnelheid is 6,4 km per uur in de meeste landen en boven 10 km per uur in sommige landen.

Hoeveel weegt ATTO? Het gewicht van ATTO, exclusief de accu, is: Voorste helft: 12 kg Achterkant: 16.2 Kg Gemonteerd: 28.2 Kg De accu weegt 1,85 kg

Wat zijn de afmetingen van ATTO? Mode / Hoogte / Lengte / Breedte Trolley / 72 cm / 39 cm / 42 cm Rijd / 90 cm / 120 cm / 56 cm

Kan ik de ATTO meenemen in het openbaar vervoer? Absoluut. De ATTO is ontworpen met het openbaar vervoer in gedachten en kan worden meegenomen in treinen, bussen, taxi’s, veerboten enz.

Is het accuvermogen van de ATTO geschikt voor vliegreizen? Volgens de IATA-normen is de lithium-ionaccu van een scootmobiel beperkt tot 350 W / u. Sommige medewerkers van de luchtvaartmaatschappij zijn niet op de hoogte van de norm voor scootmobielen en zullen erop aandringen dat het maximale wattage niet hoger is dan 150 W / h, de IATA-limiet voor laptop accu’s. Op dat moment kunt u hen de accu certificatie-documenten voorleggen die u hebt ontvangen bij ATTO, waarvan de accu een capaciteit van 250 W / u heeft.

Kan ik de ATTO meenemen in een vliegtuig? Ja. De meeste luchtvaartmaatschappijen zullen u toestaan uw ATTO op te bergen in de overheadcompartimenten in de cabine. Anders kan het worden opgeslagen in de bagageruimte.

Hoe lang en hoe vaak moet ik de accu opladen? Een oplaadtijd van 4 tot 5 uur levert gemiddeld maximaal 16 km continu rijden op. We raden aan de accu op te laden voordat deze volledig is leeggemaakt om een lange levensduur te garanderen. Onze geavanceerde lithium-ionaccu gebruikt al zijn opslagcapaciteit, dus er is geen “geheugeneffect” zoals bij oudere accutechnologie. De accu kan worden gebruikt als deze maar gedeeltelijk is opgeladen.

Kan ik de rij-console en de zithoogte aanpassen? Ja. De console kan worden aangepast aan verschillende hoogtes en hoeken voor maximaal comfort, terwijl het stoelmechanisme kan worden aangepast aan een van de drie vaste hoogten.

Is het gemakkelijk om de ATTO in en van een auto te laden? Het duurt slechts een paar seconden om ATTO te splitsen in twee gemakkelijk op te heffen onderdelen. Wanneer u uw bestemming bereikt, voegt u gewoon de twee delen samen.

Hoe lang duurt het om de ATTO op te vouwen of uit te klappen? De ATTO kan worden opgevouwen of uitgevouwen in slechts 10 seconden.

Kan ik met mijn ATTO rijden in de regen? Alleen om uit de regen te komen! ATTO is ontworpen voor gebruik bij droog weer voor de beste prestaties en veiligheid.  

Kan een niet-gehandicapte persoon legaal een ATTO besturen? Niet echt. In de meeste landen mogen mobiliteitsscooters alleen worden bestuurd door een niet-gehandicapte persoon in de volgende omstandigheden: * Demonstreren van een voertuig voor verkoopdoeleinden * Training van een gehandicapte gebruiker * Het voertuig naar of van een servicecentrum brengen

Wat is het maximumgewicht voor de ATTO? Het maximale gebruikersgewicht voor ons huidige model is 100 Kg.

Heb ik een training nodig voordat ik een ATTO bestuur? De ATTO is zeer eenvoudig te bedienen. Het vereist geen speciale vaardigheden en u krijgt het snel onder de knie. Lees de handleiding en volg instructievideo’s om u te helpen leren. Als u gebruik maakt van een elektrische voertuig voor de eerste keer, of als het een tijdje geleden is dat u voor het laatst hebt gereden, adviseren wij u om te oefenen om ervoor te zorgen dat u goed en veilig het voertuig kunt besturen, in het bijzonder op oneffen oppervlakken.

Kan de accu afzonderlijk worden opgeladen? Ja, u kunt de accu zowel intern als extern opladen. Het verwijderen en opnieuw installeren van de accu is eenvoudig. Kan ik mijn ATTO zowel binnen als buiten gebruiken? ATTO is ontworpen voor gebruik zowel binnen als buiten op verschillende oppervlakken, zoals trottoirs, bestrating, voetpaden, ruiterpaden, voetgangersgebieden en op straatovergangen.

Zijn er leeftijdsbeperkingen? Hoewel er geen leeftijdsgrens is, raden we gebruikers aan van een minimale lengte van 150 cm voor maximale veiligheid.

Wat zijn de minimaal aanbevolen gebruikersvereisten? Zicht, concentratie, reactietijd, balans en houding, het vermogen om te zitten voor langere tijd, het vermogen om in en uit de scooter te stappen: potentiële gebruikers moeten dit allemaal zelf beoordelen. Potentiële gebruikers moeten ook in staat zijn om afstand te beoordelen, obstakels en gevaren te herkennen en voetgangers en andere voertuigen duidelijk en gemakkelijk te kunnen zien. Overleg met een medische professional wordt aanbevolen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op CuraNovum via 085 – 060 2407

Voor meer info : https://curanovum.nl