Heel Nederlands
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een douane expediteur voor de transport van goederen

Wanneer u goederen wilt transporteren en hiervoor op zoek bent naar een voordelige aanbieder, is het verstandig om hiervoor een douane expediteur in te schakelen. Hemetex B.V. is een onafhankelijke douane expediteur in Rotterdam die alles voor u regelt wat betreft het vervoeren van goederen. Of het nu gaat om transport per schip, vrachtwagen of vliegtuig; bij deze specialist bent u aan het juiste adres!

Laat alle douanezaken regelen door een specialist

Wat doet een douane expediteur precies en waarvoor kunt u zo’n bedrijf inschakelen? Bij het transport van goederen komt heel wat kijken. Zo moeten er verschillende belangrijke documenten in orde worden gemaakt, maar dient het vervoer zelf natuurlijk ook geregeld te worden. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde producten importeren? Dan moet dit aangegeven worden door middel van een speciaal aangifteproces. In Nederland is dit volledig geautomatiseerd aan de hand van speciale programma’s. Hemetex B.V. kan deze aangifte volledig voor u uit handen nemen, zodat u zich bezig kunt houden met uw dagelijkse werkzaamheden. Ook voor de export van goederen dienen er documenten aanwezig te zijn. Denk daarbij aan een certificaat van oorsprong waarmee duidelijk wordt waar de producten oorspronkelijk vandaan komen. Ook hiervoor schakelt u dit bedrijf in!

Informeer naar de mogelijkheden

Niet alleen voor het transporteren van goederen schakelt u deze douane expediteur in Rotterdam in. U kunt bij Hemetex B.V. namelijk ook terecht voor de tijdelijke opslag van goederen, bijvoorbeeld wanneer u de producten nu nog niet wilt versturen of als u ze op dat moment niet ergens anders kwijt kunt. Ze hebben diverse faciliteiten tot hun beschikking. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Hemetex B.V. en zij helpen u verder! Op deze manier hoeft u zich niet bezig te houden met alle douanezaken. Alles wordt op een professionele manier afgehandeld door een vakkundig team.

https://hemetex.nl