Heel Nederlands
Image default
Bedrijven

Gemakkelijk opruimen na een feestje met duurzaam wegwerpservies

Zijn jullie bezig met de organisatie van een feestje, denk dan ook aan het aanschaffen van duurzaam wegwerpservies. Wegwerpservies is natuurlijk erg handig in het gebruik, omdat het aardig wat afwas scheelt. Daarnaast kan je ook gemakkelijk het servies kopen wat bij de gelegenheid past. Bijvoorbeeld mooi roze servies als onderdeel van de babyshower versiering of gouden bordjes als er een gouden bruiloft te vieren is. Wil je het verantwoord aanpakken, kies er dan voor om duurzaam wegwerpservies te gebruiken tijdens jullie feestje. Je hebt dan wel de lusten en draagt niet bij aan het grote plastic gebruik.

Waar is duurzaam wegwerpservies te koop?

Niet elke winkel die wegwerpservies in het assortiment heeft, verkoopt ook duurzaam wegwerpservies. En niet alles is even duurzaam. Voor duurzaam wegwerpservies wat ook daadwerkelijk duurzaam is geproduceerd, ben je bij Daily Style aan het juiste adres. Deze winkel heeft meerdere vestigingen in Amsterdam en Almere en daarnaast een grote webshop waar je het ruime assortiment kan bekijken. Ook qua duurzaam servies is er veel keuze, waardoor er altijd een juiste kleur voor jullie feestje bijzit. De borden zijn allemaal gemaakt van hergebruikt karton en voor het bestek kan je kiezen uit duurzaam hout of bamboe.

Ook het adres voor mooie babyshower versiering

Daily Style is niet alleen het adres om wegwerpservies te kopen. Dit is namelijk maar een klein onderdeel van het grote assortiment wat zij aanbieden. Het grootste deel van het aanbod zijn artikelen om feest te vieren. De mooiste versiering in alle vormen en maten, waaronder leuke babyshower versiering. Maar ook voor bruiloften, verjaardagen en kinderfeestjes slaag je hier ongetwijfeld. Je vindt hier bijvoorbeeld de meest uiteenlopende soorten bedankjes. Zowel voor je bruiloft, verjaardag als themafeest zijn er toepasselijke bedankjes te koop. Neem dus zeker een kijkje op de website of in de winkel en ontdek welke artikelen jou het meest aanspreken.