Heel Nederlands
Image default
Zakelijk

Keerwanden bij Beton Industrie Noordwijkerhout

 

De populaire keerwanden zijn een van de meest verkochte betonnen producten van Beton Industrie Noordwijkerhout. Naast producten zoals betonplaten, stapelblokken en stempelbeton verkopen ze namelijk deze betonnen wanden ook.  

Bij Beton Industrie Noordwijkerhout hebben ze niet alleen een breed assortiment aan keerwanden, ze kunnen ook nog eens uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs garanderen. De wanden zijn van KEUR 1 of van KOMO, zo bent u er ten alle tijden zeker van dat u goede producten aanschaft. Standaard worden deze wanden geleverd met een gebezemde rug, maar als u liever een gladde achterkant wil dan kan dat ook.  

Naast de standaard keerwanden leveren ze ook: 

  • T-wanden 

  • Sleufsilowanden 

  • L-banden 

  • Ongewapende L-elementen 

Waarom keerwanden kopen bij Beton Industrie Noordwijkerhout? 

De voornaamste reden voor het aanschaffen van keerwanden bij Beton Industrie Noordwijkerhout is dat de eigenaar al 25 jaar ervaring heeft in de beton industrie en dus precies weet hoe alles eraan toe gaat. Door zijn uitstekende kennis over beton kan hij u altijd goed adviseren en meedenken in oplossingen voor uw projecten. Doordat ze altijd met gerenommeerde leveranciers werken bent u ook altijd zeker van een betrouwbare levering en een scherpe prijs.  

Hiernaast heeft een bedrijf ook veel aandacht voor milieuvriendelijkheid. Zo besteden ze bijvoorbeeld veel aandacht aan het op een CO2 verantwoorde manier ondernemen. 

Koop nu uw betonnen wanden  

Bij Beton Industrie Noordwijkerhout bent u dus altijd verzekerd van verantwoorde keerwanden die tegen een goede prijs verkocht worden. Daarbij kunt u altijd passend en professioneel advies krijgen en wordt u altijd zo goed mogelijk geholpen. Als u meer wil weten over de mogelijkheden wat aanschaffen van keerwanden betreft dan kunt u eens een kijkje nemen op de website van Beton Industrie Noordwijkerhout. Hier kunt u alles vinden over het aanbod aan betonnen wanden en andere opties.  

Voor meer info : http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/