Heel Nederlands
Image default
Zakelijk

Aankoopadvies voor zakelijke tablet accessoires (Mei 2021 Editie)

Zakelijk tablet accessoires inkopen lastig? We snappen het, er zijn nou eenmaal zo ontzettend veel verschillende soorten tablet houders, houders en opladers dat u het soms ook even niet meer weet. Om wat licht te schijnen op de verschillende soorten houders hebben we speciaal voor zakelijke inkopers deze Aankoopgids Voor Zakelijke Tablet Accessoires opgesteld. Hiermee ziet u direct welke soorten tablethouders er tegenwoordig op de markt zijn, wat hun voordelen zijn en hoe u deze producten optimaal kan inzetten binnen uw bedrijf. Vragen? Neem even contact met ons op, wij helpen u graag verder in een persoonlijk adviesgesprek op maat. 

Welke soorten tablethouder zijn er op de markt in 2021?

Naast allerlei crossover producten zijn onderstaande categorieën de meest prominent vertegenwoordigd. Zowel qua aanbod als verkoopcijfers zien we dat dit de meest populaire producten zijn: 

  1. Standaard beschermingscases tegen vallen en stoten
  2. Draaibare tafelhouders voor bureauplaatsing
  3. Wandhouders met anti diefstal mechanismen
  4. Vloerstandaards met anti diefstal mechanismen

Standaard beschermingscases tegen vallen en stoten

Standaard beschermingscases tegen vallen en stoten zijn verreweg de meest populaire tablet accessoire in het zakelijke segment. Door de diversiteit van uitvoeringen is voor ieder wat op de markt, van basic krasbescherming tot geavanceerde uitvoeringen die volledig waterdicht zijn. De kwaliteit van uitstraling in deze categorie is mede afhankelijk van de materialen die gebruikt zijn in het fabricageproces en het algehele ontwerp. 

Draaibare tafelhouders voor bureauplaatsing

Draaibare tafelhouders voor bureauplaatsing vinden gretig aftrek in de consultancy- en advies branche. Door een tablet in de draaibare tafelhouder te plaatsen kan u op elegante wijze (dus zonder laptop) de juiste informatie met uw gesprekspartner delen. Dit kunnen de plannen voor uw volgende project zijn, de verkoopcijfers van de afgelopen maanden of simpelweg een foto of ontwerp van de nieuwe productlijn. Tafelhouders zorgen er ook voor dat u de tablet niet constant vast hoeft te houden. U kan deze dus handsfree gebruiken zodat u de handen gewoon ontspannen kan houden. 

Wandhouders met anti diefstal mechanismen

Wandhouders worden vaak in openbare ruimten zoals kantoren, productiehallen en werkplaatsen gebruikt. Door plaatsing in een openbaar toegankelijke ruimte vergroot de kans op diefstal aanzienlijk, vooral als er naast vast personeel ook nog eens klanten in en uit kunnen lopen. Daarom zijn wandhouders goed verkrijgbaar met anti diefstal mechanismen. De tablet blijft gefixeerd en beveiligd door middel van een afsluiting met slot. Alleen met de sleutel kan de tablet van de wandhouder afgenomen worden.

Vloerstandaards met anti diefstal mechanismen

Vloerstandaards zijn de uitgelezen houder om via een tablet in contact te treden met uw doelgroep. Vooral op openbare gelegenheden met veel menselijk verkeer – denk hierbij aan beurzen, conventies en andere bijeenkomsten – kan u de aandacht van uw doelgroep trekken door de juiste uiting op uw tablet te plaatsen. De vloerstandaard is overal te plaatsen, ook zonder stroom. Als u voor een stroomloze plaatsing kiest kan de lege tablet halverwege de dag omgewisseld worden voor een vol exemplaar of u kan ervoor kiezen om te werken met een aantal powerbanks zodat de tablet gedurende de dag constant opgeladen blijft.

Voor meer info :