Heel Nederlands
Image default
Aanbiedingen

Jouw Chinese horoscoop 2024: de chinese jaarhoroscoop

RAT

LIEFDE Er is nogal wat frictie te verwachten binnen de relatie. Vooral het uitgave patroon van je partner is dit jaar een grote bron van ergernis. Het kan je lief niet gek genoeg, waardoor jij geneigd bent steeds vaker de hand op de knip te houden. En terecht. WERK Je inzet en creativiteit op het werk worden zeer gewaardeerd. Toch zijn er ook wat puntjes van kritiek waar je maar moeilijk mee kunt omgaan. Het lijkt alsof het je niets doet, maar ondertussen doe je wel een tandje harder en beter je best. ALGEMEEN ADVIES Een goed aanbod blijkt gebaseerd op gouden bergen. Trap er niet in.

OS

LIEFDE Er is sprake van wederzijds begrip, respect en geduld binnen de relatie. Het begrip ’trouw’ is haast door jullie uitgevonden. Desondanks zal je partner dit jaar behoorlijk wat kritiek over je uitstorten, maar je haalt je schouders erover op. Geef wel duidelijk aan wanneer je hier genoeg van hebt. WERK Een collega zal proberen de touwtjes in handen te nemen, maar is hiermee bij jou geheel aan het verkeerde adres. De opdringerige bemoeienis van deze persoon zal jouw koppige aard enkel versterken. ALGEMEEN ADVIES Wees niet bang om te zeggen wat je denkt. Het zal je respect opleveren.

KONIJN

LIEFDE Hoewel je niet snel kwaad wordt, verlies je binnen de relatie dit jaar behoorlijk wat keren je geduld en schiet je enorm uit je slof. Genoeg is genoeg! De kans bestaat dat je om deze reden de gezelligheid wat meer buiten de deur gaat zoeken. Denk goed na over de gevolgen en of dit is wat je werkelijk wilt. WERK Je functioneert prima op het werk, zolang je je taken kunt uitvoeren in een rustige omgeving zonder al te veel mensen om je heen. Helaas wordt de rust dit jaar net iets te vaak verstoord waardoor je toch wat nerveus wordt en dit zijn weerslag heeft op je prestaties. ALGEMEEN ADVIES Je kunt beter niets zeggen dan iets dat later tegen je kan worden gebruikt.

TIJGER

LIEFDE Je bent nogal impulsief van aard, hetgeen niet altijd wordt gewaardeerd door je geliefde. Ongemerkt pas jij je steeds vaker aan je partner aan, hetgeen je steeds meer energie (en ergernis) zal kosten. Het zal de fysieke aantrekkingskracht wel zijn tussen jullie, want daar mankeert niets aan. WERK Er zal je gevraagd worden je wat meer aan de regels te houden zodat je beter functioneert binnen het bedrijf. Wanneer je deze bittere middel hebt doorgeslikt zal je hartelijke en behulpzame karakter de overhand nemen en zul je je van je beste kant laten zien, hetgeen zeer goed zal uitpakken. ALGEMEEN ADVIES Neem dit jaar geen financiële risico’s. Een groot verlies ligt op de loer.

DRAAK

LIEFDE Er is veel gezelligheid te verwachten in de vorm van leuke uitjes en gezellige feestjes. Daar tussendoor zal het af en toe behoorlijk vonken. De buren zullen moeten wennen aan geluiden als dat van kletterend servies en hevig gebonk uit de slaapkamer daarna. WERK Je chaotische manier van werken wordt – ondanks je goede resultaten- als storend ervaren. Daarentegen schieten goedbedoelde adviezen omtrent planning en het gebruik van een agenda jou weer in het verkeerde keelgat. Om de werksfeer niet al teveel te verpesten zul je toch eieren voor je geld moeten kiezen. ALGEMEEN ADVIES Hoogmoed komt voor de val. Blijf bescheiden, dit vergroot je gun factor. SLANG LIEFDE Je geliefde plaatst je op een voetstuk, waardoor er minder sprake zal zijn van jaloezie zoals doorgaans wel het geval is. Hij/zij heeft enkel oog voor jou, hetgeen je absoluut bevalt. Dit alles heeft een gunstige invloed op jouw innerlijke rust en dit reflecteert zich weer op je partner. Werk Je doet alles het liefst in je eigen tempo en dat gaat op zich prima. Helaas, iemand in je directe werkomgeving vindt hier iets van: het kan sneller! Laat je niet opjagen. Houdt gepaste afstand van deze persoon en negeer hem/haar zoveel mogelijk. Geen antwoord is ook een antwoord. Algemeen advies Laat je niet paaien door mooie woorden; deze gesproken met dubbele-of gespleten tong zijn in beide gevallen zonder waarde.

PAARD

LIEFDE Er valt veel te bespreken dit jaar! Jouw uithuizige gedrag zal je partner zo nu en dan zorgen baren terwijl jij soms de broek vol hebt van zijn/haar ongevraagde adviezen. Toch blijven jullie voor elkaar klaar staan en is er absoluut sprake van wederzijds vertrouwen. WERK Je zult dikwijls tot tien moeten tellen, aangezien je geduld (dat je toch al niet in overvloed hebt) behoorlijk op de proef wordt gesteld door oneerlijk gekonkel op de werkvloer en in de wandelgangen. Gelukkig maken de nieuwe interessante collega’s veel goed. ALGEMEEN ADVIES Voorkom impulsieve en ondoordachte acties. Een probleem wordt niet opgelost door te verhuizen; je kunt wel je huis, maar niet je gedachten of gevoelens hierin achterlaten.

GEIT

LIEFDE Jouw aversie tegen orde en regelmaat zal dit jaar de aanleiding zijn voor diverse woordenwisselingen. Te laat komen, het gebrek aan een gestructureerd huishouden en de wisselende tijden waarop je ’s avonds aan tafel gaat begint je partner op te breken. WERK Dit is geen bijzonder productief jaar voor je. Eigenlijk heb je helemaal geen zin meer in hetgeen je momenteel doet en de werksfeer is ook al niet om naar huis te schrijven. Probeer geen oude schoenen weg te gooien voor je nieuwe hebt want de kans dat je snel ander werk vindt is nihil. ALGEMEEN ADVIES Wees extra alert tijdens je vakantie. Niet vanwege diefstal, maar vanwege jouw eigen onvoorzichtigheid.

AAP

LIEFDE Je voelt je een beetje rusteloos en hebt twijfels of je deze relatie wel wilt voortzetten. Aan je partner zal het niet liggen, hij/zij is gek op jou is bereid om er alles aan doen om de relatie te laten slagen. Desondanks is de kans groot dat je er alsnog een punt achter zet om elders je geluk te beproeven. WERK Twee kapiteins op een schip is vragen om ellende. Je hebt het überhaupt al niet zo op gezag, maar als iemand de baas over je probeert te spelen enkel om interessant te doen is de boot helemaal aan. Laat je niet gek maken, want hiermee zet je je baan op het spel. ALGEMEEN ADVIES De ervaring die je vorig jaar hebt opgedaan kan nu in je voordeel werken. Maar het maakt je nog geen miljonair.

HAAN

LIEFDE Ongezouten kritiek en tactloze opmerkingen zullen het liefdesvuur niet al te hoog doen oplaaien dit jaar. Integendeel. Jullie zullen dit jaar regelmatig met de ruggen naar elkaar toe in slaap vallen ’s avonds. Als jullie al in hetzelfde bed liggen. WERK Er is sprake van (te) veel competitiedrang en wedijver op het werk om je taken echt met plezier te vervullen. Probeer niet telkens weer de strijd aan te gaan en negeer degenen die dit wel doen. Gelukkig is er die ene collega die je telkens weer de helpende hand biedt en je weet te kalmeren. ALGEMEEN ADVIES Behoud je hartelijke en behulpzame karakter. Dit compenseert je soms onbedoelde bekritiserende houding.

HOND

LIEFDE Zeggen wat je denkt zal niet zo goed uitpakken dit jaar. Je partner heeft sowieso weinig geduld voor wat je te vertellen hebt momenteel en over de inrichting van het huis worden jullie het ook al niet eens. Hoewel jullie elkaar trouw zijn, stappen jullie net iets te vaak op elkaars lange tenen. Jammer. WERK Neem goed bedoeld advies ook als zodanig aan en trek het niet in het negatieve. De opbouwende kritiek die je krijgt is bedoeld om je hogerop te brengen, niet om je neer te halen. ALGEMEEN ADVIES Probeer problemen met overheidsinstanties te voorkomen, geheid dat je aan het kortste eind zult trekken.

VARKEN

LIEFDE Je lief raakt regelmatig een gevoelige snaar bij je, hetgeen je als zeer onprettig ervaart. Hij/zij zal weinig rekening houden met je gevoelige aard, maar daarentegen zal je partner wel alles voor je willen doen en zich werkelijk voor de volle 100% voor de relatie inzetten. WERK Laat je niet uit over twee ruziënde collega’s, blijf zo neutraal mogelijk. Jouw bemiddelingspoging zal op niets uitdraaien en uiteindelijk heb jij het nog gedaan. Het werk op zich gaat je prima af en je hebt het enorm naar je zin. ALGEMEEN ADVIES Wees voorzichtig met wie je jouw persoonlijke gedachten en gevoelens deelt. Niet iedereen is zo discreet als jij.

Lees meer over de Chinese horoscoop of je Chinese jaarhoroscoop 2023.