Heel Nederlands
Image default
Mode en Kleding

Waar moet u op letten bij het bedrukken van uw werkkleding?

Een bedrijf heeft vaak werkkleding nodig. Werkkleding is een soort van marketing methode. Als u als bedrijf professionele en nette kleding heeft, en uw werknemers komen ook zo over, dan zal dit ook een positieve invloed hebben. Een positieve invloed op de hoeveelheid terugkomende klanten, maar ook een positieve invloed op nieuwe klanten. Nette en professionele kleding komt door de pasvorm en de goede kwaliteit kleding die u koopt, maar ook door de bedrukking van de kleding. Verder kan u lezen waar u op moet letten als u de mooie en nette kleding wil laten bedrukken.

Verschillende drukmethodes

Uw werkkleding bedrukken kan op verschillende manieren. U kunt kiezen voor het drukken van uw logo door bijvoorbeeld zeefdrukken. Ook kunt u ervoor kiezen om de werkkleding te laten borduren. Bedrukken door zeefdrukken is een populaire manier, en met deze manier zorgt u ervoor dat uw logo of merknaam mooi zichtbaar is. Verder is het laten zeefdrukken ook snel en zorgt het voor veel kwaliteit. Dus dit betekent dat het niet snel zal gebeuren dat het logo na een paar keer wassen niet duidelijk meer is.  Steeds populairder wordt het om uw logo of merknaam te laten borduren op de werkkleding. Borduren zorgt vaak voor een wat luxere uitstraling. Dit komt eigenlijk door de exclusiviteit. Verder is borduren ook zeer duurzaam en dat kan ook fijn zijn om de kosten wat te drukken.

Niet te groot, niet te klein

Als u een logo of een merknaam wil laten drukken op een kledingstuk, dan is het erg belangrijk dat u kijkt naar de grootte van het logo. Als u op een polo of een ander kledingstuk een heel groot logo plaatst, dan zal dit niet professioneel overkomen. Een groot logo is vaak minder mooi en is dus zeer amateuristisch. Dit betekent niet dat u een heel klein logo moet plaatsen. U wilt natuurlijk wel dat het logo duidelijk zichtbaar is. Het is dus belangrijk dat u van te voren goed kijkt hoe groot het logo moet zijn op de desbetreffende kleding. De kleding kan heel mooi zijn, het logo ook, maar als het te groot is maakt dat allemaal niet meer uit.

Let op de kosten

Kijk goed naar de kwaliteit van het drukken. Er zijn veel partijen die het bedrukken van werkkleding aanbieden. Helaas zitten daar ook partijen in die heel goedkoop deze dienst aanbieden en nauwelijks kwaliteit geven. Vaak is het logo na 2 of 3 keer wassen al niet meer mooi te zien. Dit betekent dus vaak ook dat een hogere prijs ook betekent dat het een betere kwaliteit is. Om toch nog te besparen op het bedrukken is het wel aangeraden om een grotere hoeveelheid te kopen bij de desbetreffende partij. Partijen willen graag grote hoeveelheid bestellingen en hebben daar ook een korting voor over.