Heel Nederlands
Image default
Woningen

Sleutels verloren? Lees deze gouden tips!

U heeft overal gezocht, maar u kunt ze nergens vinden. Waar zijn uw sleutels nu? Heeft u ze op het werk laten liggen, bent u ze onderweg naar huis verloren, of nog erger: heeft u ze vanmorgen in de voordeur laten zitten? Bel ons telefoonnummer en een van onze vriendelijke slotenmakers Amersfoort snelt naar u toe om u te helpen. Of u nu alleen uw afgesloten deur geopend wilt hebben zonder schade, of dat u toch liever voor de zekerheid uw voordeurslot, of misschien zelfs al uw sloten wilt vervangen: de slotenmaker Amersfoort regelt dit direct voor u.

Direct contact

Bij ons geen zoekgeraakte werkopdrachten of verkeerd begrepen opdrachten. Het zal u bij ons niet overkomen dat de monteur er halverwege de klus achter komt dat hij vitale onderdelen voor uw klus mist. Als u ons belt heeft u direct contact met de specialist die u gaat helpen. Hij weet dus alle ins en outs van de klus waar hij aan gaat werken, hij weet precies waar hij moet zijn en waarvoor. Vóór hij vertrekt zal hij dus altijd zorgen dat hij alle benodigde materialen in zijn bus heeft. U belt, onze monteur snelt.

Buitengesloten

Met een klap waaide zo de deur voor uw neus dicht. Fijn! Uw enige sleutels zitten aan de binnenkant van uw voordeur, en u staat dus buiten. Wacht even voor u een raampje intikt! Als u ons belt dan kan een van onze slotenspecialisten uw deur voor u openen, zonder enige schade. Oók als uw sleutel aan de binnenkant van het slot zit. Ons personeel heeft daar zo hun trucs voor.

Slot kapot

Of u slot nu vastgeroest zit, of dat uw slot helemaal dienst weigert, bel ons en we komen u razendsnel helpen. Uw slot is zo gerepareerd, of indien nodig vervangen. Snel, veilig, betrouwbaar én voordeling: slotenmaker Nijkerk van Slotenmaker033.nl.

Voor meer info :