Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Mijn mening over een eiken vloer

Sinds een maand heb ik in mijn woonkamer een eiken vloer liggen, deze is geplaatst door de monteur van Bax Houthandel. In deze blog zal ik mijn mening hierover aan u vertellen, dit is niet bedoeld als reclame, maar ik heb alleen maar positieve dingen te vertellen.

Eerder heb ik altijd een vrij basic model plavuizen gehad, op deze vloer was ik na drie jaar wel uitgekeken, het was een vloer die weinig toevoegde aan de sfeer in mijn huiskamer. Na lang te peinzen heb ik er toch voor gekozen om een eiken vloer te laten plaatsen, eerst vond ik dit idee maar niet, want het is toch wel een investering en ik wil deze zomer ook graag nog een mooie reis maken.

De pluspunten van mijn eiken vloer

De eiken vloer zit er nu al een tijdje in en ik voel me gelijk meer thuis in mijn eigen woonkamer, mijn woonkamer is veel meer een woonkamer geworden. Dit klinkt natuurlijk vrij vaag, maar in de ruimte zit je het meeste van de tijd en daarom moet het een plek zijn die gezellig is en waar je graag wel zijn, een mooie vloer doet hier een hoop bij. Zo is mijn woonkamer een stuk gezelliger dan toen de plavuizen nog op de bodem lagen. Bax Houthandel zorgt voor een mooie afwerking, werkt heel secuur, en zorgt ervoor dat er geen fouten gemaakt worden, het gevolg hiervan is dat het resultaat prachtig is. De monteurs zijn allen erg ervaren en zijn tevens vriendelijk, hierdoor zorgt het niet voor overlast als wordt ervaren als de monteurs de eiken vloer in uw huis plaatsen.

Meer weten?

Heeft u na het lezen van deze blog meer interesse gekregen in een eiken vloer en heeft u behoefte aan meer informatie? Kom dan eens langs in de showroom van Bax Houthandel of neem een kijkje op de website, de medewerkers van Bax Houthandel zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar en zullen altijd bereid zijn al uw vragen te beantwoorden. De adviseurs in de showroom hebben veel kennis van zaken en hebben een antwoord klaar op al uw vragen.

Kijk voor meer informatie op www.baxhouthandel.com.

Voor meer info :