Heel Nederlands
Image default
Woningen

Dit is uw verkoopmakelaar voor Hilversum!

Wilt u uw huis verkopen in Hilversum? Dan is Van der Helm & Co. Makelaar Hilversum het juiste adres voor u. Met onze jarenlange ervaring in Hilversum en omgeving, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. We zijn een team van professionele makelaars en u kunt er op vertrouwen dat we uw huis of bedrijf snel en tegen een goede prijs verkopen.

Uw huis verkopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Vooronderzoek

Als u zich bij ons heeft aangemeld dan gaan wij meteen voor u aan de slag. Allereerst vindt er een vooronderzoek plaats. Een makelaar bekijkt de gegevens in het kadaster. Verder bekijkt hij voor welke prijs gelijkwaardige huizen in uw straat verkocht zijn. Ook bekijkt hij of er nog bijzonderheden zijn, zoals een bestemmingsplan. De ligging, zoals bij scholen, supermarkten, openbaar vervoer en dergelijke zijn ook van belang.

Afspraak

De makelaar maakt een afspraak met u om het huis te bezichtigen. De woning wordt opgemeten. Hij inventariseert uw wensen. Welke verkoopprijs heeft u in gedachten en is deze prijs reëel? De staat van onderhoud van uw huis wordt ook in de prijs meegenomen. Wilt u het huis snel verkopen dan kan dat het beste tegen een scherpe prijs. Heeft u tijd genoeg, dan kunt u wachten tot er een voor u aanvaardbaar bod komt. De prijs kan eventueel omhoog als er meerdere biedingen op uw huis komen. Kunt u het eens worden met onze makelaar, dan stelt hij de opdracht op voor zijn bemiddeling in de verkoop.

Uw huis in de verkoop

De volgende stap is het verkoopklaar maken van het huis. Hiermee kunnen wij u als vakkundige verkoopmakelaar in Hilversum u perfect van dienst zijn. Overbodige spullen kunt u alvast opruimen. Het huis moet er representatief uitzien. Van der Helm & Co. helpt u bij het maken van professionele foto’s en plattegronden van uw huis. Verder zorgen wij voor flyers, TE KOOP borden en wij gebruiken e-mail, Facebook, Twitter en LinkedIn om uw woning te promoten. Uw huis komt ook op onze website te staan. Met regelmatige en heldere communicatie houden wij u steeds op de hoogte van de voortgang van de verkoop. Dat vinden wij heel belangrijk. De bezichtigingen door geïnteresseerde partijen kunnen wij voor u regelingen. Na de biedingen gaan wij onderhandelen met de biedende partijen, om tot een mooi eindbod te komen.

Eindbod en verkoop

Gaat u akkoord met het eindbod, dan stellen wij een koopcontract op. Er wordt meestal een termijn gesteld voor de verkoop. Dat is het voorbehoud om de financiering rond te krijgen. De koper kan dan binnen ongeveer vier tot zes weken nog van de koop afzien. De gang naar de notaris voor de overdracht is dan meteen de afsluiting van het contact met ons.

Wilt u graag met ons in zee gaan? Belt u ons, kom eens langs op ons kantoor of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een afspraak kan behalve in kantooruren, ook in de avonduren of op zaterdag plaatsvinden.

Voor meer info : https://www.vanderhelm.nl/