Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Hästens bedden, alle voordelen op een rijtje

Het bed is één van de belangrijkste “meubelstukken” die je voor in jouw woning zal willen aanschaffen. Dit niet in het minst omdat het bed waar je gebruik van maakt in je slaapkamer sterk bepalend is voor de mate aan slaapcomfort waar je op kan rekenen. Een goede nachtrust is absoluut van zeer groot belang. Enkel en alleen op die manier zal je namelijk in staat zijn om zonder moeite al je dagelijkse karweien uit te kunnen voeren. Wil jij ook graag kunnen rekenen op het meest optimale slaapcomfort. Dan kan ervoor kiezen om Hästens bedden aan te schaffen de moeite meer dan waard zijn. Waarom? Dat laten we je graag ontdekken middels de informatie die je hieronder op deze pagina terug kan vinden.

            Hästens bedden, gemaakt van natuurlijke materialen

Eén van de eerste eigenschappen waar je bij het kopen van één van de bedden van Hästens op kan rekenen is terug te vinden in het feit dat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Het gaat hierbij onder meer om het zeer bekende (en populaire) paardenhaar. Dit alles is best arbeidsintensief, maar er zijn zeker heel wat interessante voordelen aan verbonden. Het belangrijkste voordeel is wellicht terug te vinden in het feit dat paardenhaar allergeenvrij is. Met andere woorden, ook mensen die te kampen hebben met een bepaalde allergie kunnen zonder moeite gebruik maken van deze vulling.

 

Bovenstaande is natuurlijk lang niet alles. Daarnaast staat het merk Hästens er namelijk ook om bekend gebruik te maken van het zachtste katoen. Dit geldt overigens ook voor de zuiverste wol en lokaal vlas voor haar matrassen. Voor de frames waar de Hästens bedden van zijn gemaakt geldt dat ze op hun beurt terug worden gemaakt van geselecteerd grenen afkomstig uit de Noord-Zweedse bossen.

            Het unieke kleurgebruik bij Hästens bedden

Niet alleen zorgt de keuze voor Hästens bedden ervoor dat je kan rekenen op een zeer kwalitatief bed, daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat elk bed van dit merk een ware eye-catcher zal vormen in je slaapkamer. Dat is onder meer het gevolg van het inmiddels gerenommeerde blauw-witte ruitjes patroon waar dit merk bekend om staat. Ondanks het feit dat er uiteraard niet zoveel verschillende mensen in je slaapkamer zullen komen is het wel altijd interessant wanneer je er in gebruik kan maken van een echt mooi ogend bed. Ben jij die mening ook toegedaan? Dan is dat zomaar een extra reden om de keuze te maken om over te gaan tot het kopen van één van de Hästens bedden.

            Een honderd procent betrouwbare kwaliteit gegarandeerd

Last but not least, we hoeven het wellicht niet te benadrukken dat het altijd belangrijk is om te kunnen rekenen op een optimale betrouwbaarheid wanneer je de keuze maakt om een bed aan te gaan kopen. Dat is iets waar je bij het merk Hästens absoluut van bent verzekerd. Dit is het gevolg van twee verschillende eigenschappen. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat dit merk sinds jaar en dag één van de hofleveranciers is van het Zweedse koningshuis. Het spreekt voor zich dat je dit enkel en alleen wordt wanneer je kwaliteit absoluut voor honderd procent is gegarandeerd. Dat is echter niet alles. Daarnaast zijn de Hästens bedden op moment van schrijven het gevolg van maar liefst 166 jaar ervaring. Dit alles spreekt uiteraard nog eens extra in het voordeel van dit fantastische merk. Bekijk snel ons aanbod op Broring.com.