Heel Nederlands
Image default
Woning en Tuin

Een kant-en-klare houten overkapping op maat

Wanneer je al een goede visie hebt hoe jouw ideale houten overkapping of douglas veranda er uit moet zien, kies dan voor een op maat gemaakt bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Of je nu een rechthoekige, vierkante of grote open houten overkapping of douglas veranda wilt, bij deze verandaspecialist stel je zelf alles op maat samen. Verder kun je alle gewenste accessoires toevoegen. Kies bijvoorbeeld voor zonnepanelen op het dak om duurzame energie op te wekken terwijl je gewoon in de tuin zit te genieten. Deze panelen zijn een beetje lichtdoorlatend. Of kies juist voor zonnewering om op de heetste zomerdagen te schuilen in de schaduw. Er zijn vele accessoires en mogelijkheden waar je uit kunt kiezen om jouw droomoverkapping of droomveranda te bouwen.

Een houten overkapping of veranda van deze specialist bouw je gemakkelijk zelf

Droom je al enige tijd over een houten overkapping of veranda van Douglas hout op maat, dan kun je natuurlijk zelf aan de slag gaan. bevestigingsmateriaal moet worden gekozen, balken moeten worden besteld en onderdelen moet worden gehaald in de bouwmarkt. Verder moet je het gehele project op de millimeter nauwkeurig uitwerken. Wanneer je dit niet doet, dan zal jouw zelfgebouwde overkapping of veranda instabiel zijn en niet lang meegaan. Kies daarom voor een compleet samengesteld bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf jouw droomoverkapping of droomveranda te bouwen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als Douglas hout en polycarbonaat en bevatten een duidelijk uitgeschreven handleiding.

Informeer naar de verschillende mogelijkheden of laat je adviseren

De vakmensen van Doe Het Zelf Veranda staan voor vragen en advies voor je klaar. Wil je meer weten over de verschillende accessoires of wil je een overkapping of veranda in het echt bekijken? Geen enkel probleem! Breng een bezoek aan de showroom en bestel vervolgens eenvoudig jouw ideale tuinproject online. Het gekozen bouwpakket wordt vervolgens gratis bij je thuis bezorgd. Met een zelfgebouwd overkapping of veranda geniet je alle seizoenen van je tuin!